Помош и совети

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Вака пријателчиња гејмери. Ја сум гејмер од старата школа, пред некој ден ми текна ко мал во играчници маавме Red Alert 2, ама модот се викаше "The Mod" што патем ја инволвираше македонија наместо либија, и неколку други ситни измени со една интересна мапа наречена BUC Revenge.

Некој да не знае случајно каде би можел да го симнам ова чуденце? :)
Тешко да ја најдеш оваа верзија каде што ја има Македонија. Јас ја барав пред 2 години некаде, ама слабо резултати по нетов. Ако некој случајно ти ја најде на на нет, пушти ја наваму.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Тешко да ја најдеш оваа верзија каде што ја има Македонија. Јас ја барав пред 2 години некаде, ама слабо резултати по нетов. Ако некој случајно ти ја најде на на нет, пушти ја наваму.
Многу шема верзија беше :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
чудно, немав никакви проблеми
ако немаш лимит или имаш многу, пробај симни ја уште еднаш ама со друг browser firefox/chrome/internet explorer

друго место, pirate bay на google
на pirate bay пиши counter strike v43
Во ред е се брате, ама изгледа е овој за во мрежа :) Мене ми треба за сингл,т.е. да се тепам со ботови ,на овој неможам ботови да пуштам :unsure:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Немав шо да праам па ја земав ПЕС 2006 од едно другарче и сеа има 50-60 фајлови. Со вин рар не може да ги екстрахирам еден по еден туку ми го дава цел фајл како исо фајл и коа ќе го инсталирам цело ми вика немаш соодветна програма за тоа и ми го става у Ноутпад и пак тоа го кажува. Ај на некој ако му текнува како треба да постапам нека пише.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
Додека ја инсталирав Batman Arkham Asylum ми се рестартираше компјутерот, и сега кога пробувам наново да ја инсталирам нема Instal Game само Instal Directx и Play Game и останатите опции. Иначе е Reloaded верзијата.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Додека ја инсталирав Batman Arkham Asylum ми се рестартираше компјутерот, и сега кога пробувам наново да ја инсталирам нема Instal Game само Instal Directx и Play Game и останатите опции. Иначе е Reloaded верзијата.
Па земи преку Programs and Features (Add/Remove programs на XP) во Control Panel избриши ја и наново иснталирај ја.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
Па земи преку Programs and Features (Add/Remove programs на XP) во Control Panel избриши ја и наново иснталирај ја.
Тоа прво ми падна на памет, ама затоа што не е завршена инсталацијата неможам да ја избришам преку тоа, туку го избришав она што стасало да се пренесе.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Види во регистри (regedit) исчисти избриши све од таму што има снимено од играта и пробај пак да ја инсталираш.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Немав шо да праам па ја земав ПЕС 2006 од едно другарче и сеа има 50-60 фајлови. Со вин рар не може да ги екстрахирам еден по еден туку ми го дава цел фајл како исо фајл и коа ќе го инсталирам цело ми вика немаш соодветна програма за тоа и ми го става у Ноутпад и пак тоа го кажува. Ај на некој ако му текнува како треба да постапам нека пише.
ептен нејасно го напиша ова
"и коа ќе го инсталирам цело" што цело кога ќе инсталираш???????????? играта цела???????????? .exe то кога го пушташ ти вика немаш соодветна програма?
ако е за .iso-то знаеш да правиш mount со daemon tools/power iso/alcohol или што ти ја знам?
...

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
ja simnav red orchestra 2 od zamunda taa 3.9gb verzijata sto e i pravam mount na image file ot i posle koga odam setup.exe da go otvoram mi pravi access is denied ... probav gi prefrliv na hard disk pa run as administrator i pak go dava istoto ... nekoj ?

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Дечки ја симнав деад исланд релоадед и сеа ми бара продукт кеј на стеам ? шо да праам

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ja simnav red orchestra 2 od zamunda taa 3.9gb verzijata sto e i pravam mount na image file ot i posle koga odam setup.exe da go otvoram mi pravi access is denied ... probav gi prefrliv na hard disk pa run as administrator i pak go dava istoto ... nekoj ?
симни ја пак
Дечки ја симнав деад исланд релоадед и сеа ми бара продукт кеј на стеам ? шо да праам
не ми текнува баш, ама имаше нешо таму у iso-to steambackup exe ... со тоа ли се инсталираше, што ли беше, не ми текнуе.
пробувај нешто таму, аш баш.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Да ве прашам нешто за Pro Evolution Soccer 5.
Дали постои некаков пач (option file) за играчите да се по нови, од некоја една или две години напред, по што се стари на оваа игра, дали има нешто вакво не ми треба цела конструкција туку само за играчите, да не се измешани да бидат барем малце по нови по некоја година ?
Помош ?

Kajgana Shop

На врв Bottom