Помош и совети

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ја симнав NFS: Shift и најчесто на некој loading се укочува па морам да го рестартирам компјутерот. До конфигурацијата неќе да е, а и е плус симната од reloaded. Некој да не има претстава што би можело да е ?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Дали некој може да ми каже како од еден рар да направам повеќе рарови ?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Дали некој може да ми каже како од еден рар да направам повеќе рарови ?
Епа брат, пред да го запакуваш фајлот идеш во ADD TO ARCHIVE и доле имаш едно SPLIT TO VOLUMES, и ставаш колку бајти да ти биде еден фаил и он после сам ги дели на колку треба....:)

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
имам едно прашање значи откако ќе ги симам модовите за GTA SanAndreas како да ги ставам ( ако може малце поубаво и поопширно објаснување

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
имам едно прашање значи откако ќе ги симам модовите за GTA SanAndreas како да ги ставам ( ако може малце поубаво и поопширно објаснување
Прочитај го ReadMe.txt фајлот.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Епа брат, пред да го запакуваш фајлот идеш во ADD TO ARCHIVE и доле имаш едно SPLIT TO VOLUMES, и ставаш колку бајти да ти биде еден фаил и он после сам ги дели на колку треба....:)
А ако е запакувано веќе ? Морам да го отпакувам па да го поделам ?:)

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
спуштив и инсталирав една игра и ми бара cd, се праеше некако со deamon tools само незнам како, дали можи некој да ми кажи како да ја пуштам?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
ако е за мене ова објасни што тоа?
Имаш ли даемон тулс?Ако имаш оди на фајлот шо сакаш да го отвориш и стисни десен клик и ќе прочиташ таму мислам имаше маунт (mount) а ако нема стисни open with daemon tools и после маунтирај го целиот фајл.

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
Имаш ли даемон тулс?Ако имаш оди на фајлот шо сакаш да го отвориш и стисни десен клик и ќе прочиташ таму мислам имаше маунт (mount) а ако нема стисни open with daemon tools и после маунтирај го целиот фајл.
на кој фајл има многу фајлови а на никој не ми излегва такво нешто а имам deamon tools?

Kajgana Shop

На врв Bottom