- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 2.482
- Поени од реакции
- 1.669
Заборавив да пишам.Да не ти е наместено на кирилична поддршка?
Ако неможеш да пишуваш, пробај стисни ALT + SHIFT па после пишувај.
Тоа беше, фала многу. :smir:
Заборавив да пишам.Да не ти е наместено на кирилична поддршка?
Ако неможеш да пишуваш, пробај стисни ALT + SHIFT па после пишувај.
Епа брат, пред да го запакуваш фајлот идеш во ADD TO ARCHIVE и доле имаш едно SPLIT TO VOLUMES, и ставаш колку бајти да ти биде еден фаил и он после сам ги дели на колку треба....Дали некој може да ми каже како од еден рар да направам повеќе рарови ?
Прочитај го ReadMe.txt фајлот.имам едно прашање значи откако ќе ги симам модовите за GTA SanAndreas како да ги ставам ( ако може малце поубаво и поопширно објаснување
a што доколку го нема ?Прочитај го ReadMe.txt фајлот.
А ако е запакувано веќе ? Морам да го отпакувам па да го поделам ?Епа брат, пред да го запакуваш фајлот идеш во ADD TO ARCHIVE и доле имаш едно SPLIT TO VOLUMES, и ставаш колку бајти да ти биде еден фаил и он после сам ги дели на колку треба....![]()
Па така некако, т.е. може некој знае и запакувано како да се подели, ама јас само вака знам...А ако е запакувано веќе ? Морам да го отпакувам па да го поделам ?![]()
Дај принт скрин од сите фајлови што се од модот.a што доколку го нема ?
ако е за мене ова објасни што тоа?Мунт направи.
Имаш ли даемон тулс?Ако имаш оди на фајлот шо сакаш да го отвориш и стисни десен клик и ќе прочиташ таму мислам имаше маунт (mount) а ако нема стисни open with daemon tools и после маунтирај го целиот фајл.ако е за мене ова објасни што тоа?
на кој фајл има многу фајлови а на никој не ми излегва такво нешто а имам deamon tools?Имаш ли даемон тулс?Ако имаш оди на фајлот шо сакаш да го отвориш и стисни десен клик и ќе прочиташ таму мислам имаше маунт (mount) а ако нема стисни open with daemon tools и после маунтирај го целиот фајл.