Помош и совети

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Забележав нешто , кога претискам на Ignore фајлот што неможе да го инсталира се менува во друг фајл и се така неколку пати на Ignore почнува да се инсталира ама се излегува тоа и на секој фајл мора да претиснам Ignore .. Чудно прв пат тоа ми се случува..
И јас забележав нешто. Оти инсталацијата ти е crap. Најди ја играта од друго место.

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
epa vaka porano ovoj problem go imav so kanterot sea i so nba znaci bukvite gi nema eve slika bukvite od menito gi nema a dole treba da pisuva samo NEXT SONG
dali nekoj znae e so e problemot ?
bidejki tamu dole pisuva txt jas mislam deka e problemot e do nekoj txt fajl

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
По долго време се решив Симс 2 да ја инсталирам.Инсталирав нели најпрво даемон и инсталацијата на цдињата помина одлично.
Али, коа сакав да ја уклучам играта ми се појавуваше insert the correct CD-ROM.Симнав крак, го пастирав каде што е инсталирана играта, ама па сега ерор ми се јавува=/
Секаква помош ќе ми биде од полза!:smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
По долго време се решив Симс 2 да ја инсталирам.Инсталирав нели најпрво даемон и инсталацијата на цдињата помина одлично.
Али, коа сакав да ја уклучам играта ми се појавуваше insert the correct CD-ROM.Симнав крак, го пастирав каде што е инсталирана играта, ама па сега ерор ми се јавува=/
Секаква помош ќе ми биде од полза!:smir:
1. Кој ерор?
2. Кај го стави кракот?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
1. Кој ерор?
2. Кај го стави кракот?
Не пишува кој ерор, само мало квадратче и внатре бел икс на црвена позадина:toe:.Кракот го ставив таму кај што ми е инсталирана играта.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не пишува кој ерор, само мало квадратче и внатре бел икс на црвена позадина:toe:.Кракот го ставив таму кај што ми е инсталирана играта.
Знам дека таму ти е ставен, ама ми треба точно во кој фолдер.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

Да пообјаснам, кракот треба да го ставиш каде што ти е инсталирана играта, кај што е EXE фајлот за вклучување на играта. Треба да го замениш тој .ЕХЕ фајл со кракот. Го пастираш кракот кај што е .ЕХЕ-то од играта, ќе те праша дали си сигурна дека сакаш да го замениш ЕХЕ фајлот со кракот (replace), ти ќе стиснеш "Yes" и толку.

Поздрав:helou:

Ај сеа ја да се "пофалам" со еден проблем. Ме следи од коа го имам ПЦ-во. На сите игри, на сите, звукот во видеата/cutscenes лагува. На пример, има звук 1 секунда, па нема звук 1 секунда, и така се повторува. Играта ич не лагува, само звукот. Мислев дека се лоши торенти, ама и другариве ги имаат игрите од истите торенти и кај нив нема никаков лаг и преќинување на звукот. Сеа дали имам проблеми нешто со звучнава, не се разбирам у тоа, дали е нешто што може да се поправи у settings, незнам. Имам GeForce 9800GTX+, Core 2 Quad 2.66GHz и 3.3 GB RAM (иам 4 гига рам у ПЦ, ама ми чита 3.3 пошо иам инсталирано XP). А звучна карта само видов дека пишува Realtek HD Audio output, појма немам што значи. Ако може некој да ми помогне..? Фала многу

Поздрав, уште еднаш :):helou:

epa vaka porano ovoj problem go imav so kanterot sea i so nba znaci bukvite gi nema eve slika bukvite od menito gi nema a dole treba da pisuva samo NEXT SONG
dali nekoj znae e so e problemot ?
bidejki tamu dole pisuva txt jas mislam deka e problemot e do nekoj txt fajl
Слаба графичка, другар

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Па и треба да ти сецка. Не баш ептен ама треба. Стави таму на Medium и на Low графика и помала резолуција и види како ќе оди.
Можда сум досаден ама може да ми одговориш со гореспоменатата конфигурација дали ке можам да ја играм КОД5.90% ми е некаде сега ке ја слегнам па да знам да не се мачам. :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Можда сум досаден ама може да ми одговориш со гореспоменатата конфигурација дали ке можам да ја играм КОД5.90% ми е некаде сега ке ја слегнам па да знам да не се мачам. :)
Како што си ја играл COD 4, така и оваа, а и наредната.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ај сеа ја да се "пофалам" со еден проблем. Ме следи од коа го имам ПЦ-во. На сите игри, на сите, звукот во видеата/cutscenes лагува. На пример, има звук 1 секунда, па нема звук 1 секунда, и така се повторува. Играта ич не лагува, само звукот. Мислев дека се лоши торенти, ама и другариве ги имаат игрите од истите торенти и кај нив нема никаков лаг и преќинување на звукот. Сеа дали имам проблеми нешто со звучнава, не се разбирам у тоа, дали е нешто што може да се поправи у settings, незнам. Имам GeForce 9800GTX+, Core 2 Quad 2.66GHz и 3.3 GB RAM (иам 4 гига рам у ПЦ, ама ми чита 3.3 пошо иам инсталирано XP). А звучна карта само видов дека пишува Realtek HD Audio output, појма немам што значи. Ако може некој да ми помогне..? Фала многу
Anyone?:nesum:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
А си пробал да смениш кодеци??

EDIT: И пробај да го намалиш квалитетот на звучната карта (тоа се прави од Control Panel> Sound Properties или така нешто, немам XP па незнам точно каде е), зашто јас сличен проблем имав со ASSASSINS CREED и тоа ми помогна...:):):):)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
А си пробал да смениш кодеци??

EDIT: И пробај да го намалиш квалитетот на звучната карта (тоа се прави од Control Panel> Sound Properties или така нешто, немам XP па незнам точно каде е), зашто јас сличен проблем имав со ASSASSINS CREED и тоа ми помогна...:):):):)

Хмм кодеци? Што се тие? Каде можам да ги сменам, и како да ги сменам. А за ова второво, сеа ќе видам

EDIT: Нема ништо поврзано со намалување на квалитетот..барем јас не гледам..Некој друг да не знае како да се намали квалитетот кај XP ?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Хмм кодеци? Што се тие? Каде можам да ги сменам, и како да ги сменам. А за ова второво, сеа ќе видам

EDIT: Нема ништо поврзано со намалување на квалитетот..барем јас не гледам..Некој друг да не знае како да се намали квалитетот кај XP ?
Брат симни го овој пакет на кодеци K-Lite, инсталирај го, и види дали ќе има некој подобрувања...:):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom