- Член од
- 18 септември 2008
- Мислења
- 115
- Поени од реакции
- 215
Луѓе ја играл ли некој Penumbra!??? Ме интересира каква игрица е ,добра ли е?????
Десен клик на rzr-fcr2.001, unzip to a specific location, X:/foldername/, и ќе добиеш .iso фајл.Ајде малце помош, да не сечам. Што да правам ?
Токму така.za Fifa 2009 ne mi ja pusta. Pomagajte!
ja instalirav+napraviv crack i ja pustam i se pojavuva edno i pisuva:
---FIFA 09 ne prend pas en charge votre carte graphique.Reportez-vous fichier LisezMoi pour connaitre la liste des cartes graphiques compatibles.---
ova znaci deka fifa ne mi ja podrzuva grafickata li???
Od niv e brat. Im paga netot na sekoi minuta-dve. I mene mi pravi cl_flush entity packet nonstop na kanter. pozzluge aj pls pomognete mi.ne mozam da igram 2 meseca cs od cl_flush entity packet.se javiv kaj providerot vika oti nema problemi od niv?pomos...
pa nekoj od forumov mi rece deka ne e grafickata tuku treba da gi iinstaliram najnovite drajvovi pa ke mi se pustala....Токму така.
Каква графичка карта имаш, друже?pa nekoj od forumov mi rece deka ne e grafickata tuku treba da gi iinstaliram najnovite drajvovi pa ke mi se pustala....
lele za zabe li trosev preku 6giga
Да, најверојатно е некој постар модел и неможеш да играшza Fifa 2009 ne mi ja pusta. Pomagajte!
ja instalirav+napraviv crack i ja pustam i se pojavuva edno i pisuva:
---FIFA 09 ne prend pas en charge votre carte graphique.Reportez-vous fichier LisezMoi pour connaitre la liste des cartes graphiques compatibles.---
ova znaci deka fifa ne mi ja podrzuva grafickata li???