- Член од
- 31 август 2008
- Мислења
- 501
- Поени од реакции
- 38
xaxa ај сеа..Ееејјј, баш за 2008 ти треба? Неам за таа у пм, само за 2006....
Провери пп
btw фала мн.
xaxa ај сеа..Ееејјј, баш за 2008 ти треба? Неам за таа у пм, само за 2006....
Провери пп
fifa да, за pes незнам...Не сум сигурен нека одговори некој од тие повише што знаат ке ми фати FIFA09 и PES09 на 512 рам ?
Подобро ти е да купиш нов компјутер, за тие пари што ке ги даеш за делови, ке си доплатиш уште малце ке си имаш нов компјутер.Момци на мене ми треба помош. Компјутерот ми е стар веќе можеби 5 години, и од тогаш немам појачувано ништо. ( иначе имам пентиум 4 )
Може ли некој да ми каже што да сменам на компјутерот, за да ми бидат игрите побрзи, и да ми изгледат така подинамични, со еден збор пореални и да не сецкат.
сигурно е како мојов, чим е стар немаш ни јак процесор нека пукај до нова година и купи си нов ке ефтинеет сега компјутериве јас така ке направам, нема џабе ке го појачуваш исто ти се факе ке дадаес 3000 или незнам ти колку пари за глупости, поарно нов со 1Гига рам и цепај!Момци на мене ми треба помош. Компјутерот ми е стар веќе можеби 5 години, и од тогаш немам појачувано ништо. ( иначе имам пентиум 4 )
Може ли некој да ми каже што да сменам на компјутерот, за да ми бидат игрите побрзи, и да ми изгледат така подинамични, со еден збор пореални и да не сецкат.
Пеер земи си нов компјутер да те виде господМомци на мене ми треба помош. Компјутерот ми е стар веќе можеби 5 години, и од тогаш немам појачувано ништо. ( иначе имам пентиум 4 )
Zemi si novo pc kako moeto:Момци на мене ми треба помош. Компјутерот ми е стар веќе можеби 5 години, и од тогаш немам појачувано ништо. ( иначе имам пентиум 4 )
Момци на мене ми треба помош. Компјутерот ми е стар веќе можеби 5 години, и од тогаш немам појачувано ништо. ( иначе имам пентиум 4 )
А да ми кажеш цена од прилика колку ќе ме кошта тоа ?Zemi si novo pc kako moeto:
nvidia geforce 9600 gt graficka
2.5ghz core 2 quad
3 gb ram
320 gb hard disk
p.s. windows xp ti e bolje od vista
so ovaa konfiguracija ke mozes da igras igri u naredni 5 godini!Jas go imam i sve mi e na ultra high settings.Brz e so da ti zboram!Inace malku skapo ke te fati ama super e!
Колку пари е Gforce 9600?Zemi si novo pc kako moeto:
nvidia geforce 9600 gt graficka
2.5ghz core 2 quad
3 gb ram
320 gb hard disk
p.s. windows xp ti e bolje od vista
so ovaa konfiguracija ke mozes da igras igri u naredni 5 godini!Jas go imam i sve mi e na ultra high settings.Brz e so da ti zboram!Inace malku skapo ke te fati ama super e!