Помош и совети

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Прво знае ли некој каде имало во трговскиот во Капиштец некој шо опраал сони плејстејшн 2?Дали е сигурен, да не има некој шо однел на поправка па му го дорасипале?
Второ, каде има да се купат игрици за на плејстејшн 2?

Член од
27 април 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Mi treba pomos za instalacija na Call of duty : United Offensive(expansion pack na CoD kecot)
Znaci ja imam instalirano Cod 1(odli4no raboti) ali za da ja instaliram CoD: UO treba da imam patch 1.4 za kecot a nieden patch nejke da se instalira.gi probav site verzii od 1.2 do 1.5.
Mi se pojavuva ova koga ke startuvam setup za bilo koj patch:
Setup could not locate a valid CD key of CoD.
Please re-enter CD-key in multiplayer options or reinstall CoD to correct this problem !
Ja reinstalirav,staviv nov Cd-key i pak istoto.Ako znae nekoj vo sto e problemot neka mi kaze. Fala

рапаич

А бе?
Член од
20 март 2008
Мислења
164
Поени од реакции
6
Да не знае некој Patch за S.T.A.L.K.E.R. clear sky 1.05.05 да не излезе?

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Пред малко инстаирав Virtua Tennis 3 ама имам еден проб.Значи не ми сецка играта туку снимката е забавена нешто како slow emotion а во мениото супер си оди ни да засецка ни ништо ја инсталирав и на другио комп и таму иста песна?Помош некој?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пред малко инстаирав Virtua Tennis 3 ама имам еден проб.Значи не ми сецка играта туку снимката е забавена нешто како slow emotion а во мениото супер си оди ни да засецка ни ништо ја инсталирав и на другио комп и таму иста песна?Помош некој?
:pos::pos::pos:

Инаку за проблемот, изгледа си ја симнал рипувана играта, со намален квалитет на клипчињата за да зафаќа помалку. Затоа и ти сецкаат. Кај мене така е на Racedriver: GRID.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
:pos::pos::pos:

Инаку за проблемот, изгледа си ја симнал рипувана играта, со намален квалитет на клипчињата за да зафаќа помалку. Затоа и ти сецкаат. Кај мене така е на Racedriver: GRID.

motion де иначе има ли начин да се управа играта оти кај еден другар се убаво си оде не прави така.И на ми сецка туку како збавена снимка(slow motion) :kesa::kesa:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
motion де иначе има ли начин да се управа играта оти кај еден другар се убаво си оде не прави така.И на ми сецка туку како збавена снимка(slow motion) :kesa::kesa:
Смени драјвери на графичката и симни си најнови K-Lite Pack кодеци.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Леле еј ја симнав пес2009 за пс2, али како да ја средам сеа?

Еве, имам два фолдери.

Еве првиот:

Еве вториот:

Што понатаму сеа, лелелелеле заебано ова! Помагајте :nesum:

Член од
18 септември 2008
Мислења
115
Поени од реакции
215
Дечки ај помоооош!! Mојот брат ја игра FIFA 09 ама не може да игра турнири ниту две сезони по ред . Што е финтатааа????:pipi:

LitlleMissssss

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Ја симнав Flatout и се супер си е сликата, но кога ќе треба да почнам да возам ваква ми станува ... и незнам што треба да направам. Така да ве молам помогнете ми, пошто сакам да возам :pos2::smir:

Attachments

рапаич

А бе?
Член од
20 март 2008
Мислења
164
Поени од реакции
6
Ја симнав Flatout и се супер си е сликата, но кога ќе треба да почнам да возам ваква ми станува ... и незнам што треба да направам. Така да ве молам помогнете ми, пошто сакам да возам :pos2::smir:
System requirements

Minimum system requirements
Recommended system requirements
Test system
OS​
Windows 98/ME/2000/XPWindows XP SP2Windows XP Pro SP2
CPU​
1.5GHz Pentium 4 or equivalent2.0 GHz Pentium 4 or equivalentAthlon 64 3000+
RAM​
256MB 512MB1GB (PC 3200)
Video​
64MB VRAM required128MB VRAm requiredNVIDIA GeForce 6600GT (256MB)
Sound card​
DirectX compatible sound cardDirectX compatible sound cardTurtle Beach Santa CruzHard drive1.1GB free1.1GB free—Input deviceKeyboard and mouseGame pad or steering wheel

види дали играта ти ја поддржува графичката,ако да,реинстал на драјвери.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
неможам да најдам крак за S.T.A.L.K.E.R Clear sky пробав со 100 различни кракови ни еден не работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom