Најди подобар крак.Ја инсталирав Trine, но кога ќе ја пуштам ми се појавува ...
![]()
![]()
Шо да праам?
Винамп фајлови? Од кај ја симна играта...Дечки ПОМОШ.
Ја зедов НБА 2К9. И кога ке го пуштам сетупот само еџтрацт прае и се ствара фолдер у кој има само фолдер со директX и еден милион винамп фајлои.
Како да ја довршам инсталацијата :kesa::kesa:
Некој скриншот ако можеДечки ПОМОШ.
Ја зедов НБА 2К9. И кога ке го пуштам сетупот само еџтрацт прае и се ствара фолдер у кој има само фолдер со директX и еден милион винамп фајлои.
Како да ја довршам инсталацијата :kesa::kesa:
Најди подобар крак.
Винамп фајлови? Од кај ја симна играта...
RIP. Проби да видаш дали ќе се стартува. Ако не сака, download-ири си ја.Не ја симнав бе. Ја купив![]()
Кога ке го пуштим цедето излегува ова
Кликан "Install" и се инсталира и после кога ке заврши, одам во тој фолдерот у програм фајлс и фолдерот изгледа некако вака
(обратете внимание на скролот, и ке ви биде јасно зошто реков милион фајлови xD )
Oва прв пат ми се дешава стварно незнам шо да праем
Преинсталирај ја играта, па ако не бива и така ќе бараме друго решение.Ја инсталирав Virtua tennis 2009 и само што ќе кликнам за да ја уклучам ми се појавува Error, "Don't send error"
Шо можи да биде?
Ја имам преинсталирано, џабе е, пак истото...Преинсталирај ја играта, па ако не бива и така ќе бараме друго решение.
Најди добар крак, а може и да е до играта ако си симнал лош рип.Ја имам преинсталирано, џабе е, пак истото...
Ја гледаш малата икона со Kevin Garnett на неа?![]()
(обратете внимание на скролот, и ке ви биде јасно зошто реков милион фајлови xD )
Oва прв пат ми се дешава стварно незнам шо да праем
Ја гледаш малата икона со Kevin Garnett на неа?
Е, кликни ја два пати![]()