Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Ако некој може да ми најде материјали за темата :Поим и видови платен промет во Р.М. ,
Или ако некој изработува проекти по нарачка нека каже да направиме договор.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ако некој може да ми најде материјали за темата :Поим и видови платен промет во Р.М. ,
Или ако некој изработува проекти по нарачка нека каже да направиме договор.
Еве ти Закон за платниот промет

Еве ти нешто од страната на Народната банка на Република Македонија се за платниот промет (платни системи и извештаи за платен промет) Линк

Извештајот за 2008ма за платен промет

То е то :smir:

И мој совет направи си го сам проектот ќе ти биде многу подобар од оној што би го купил. Купените проекти и семинарски многу често им менуваат само наслови, а сосема поинаква тема се обработува во самиот проект.
Ем даваш пари, ем помала оценка или помалку поени за проектот ќе добиеш.

nike girl

Just Do It
Член од
25 август 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
abe mene ne mi treba za eden den, mene mi e za do april treba da e gotov, a zaso od linkov ne mi otvara? :toe:

R

RAYTHEON23

Гостин

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Има некој нешто за Волунтаризам, правецот во филизофијата и за Артур Шопенхауер, како главен '' претставник ''?

Благодарам однапред :smir:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
ама на македонски ми треба за кор 2 дуо, не на англиски.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Дечки, ми треба мала помош. Дајте се што имате за МУЗИЧКА РЕНЕСАНСА, МАДРИГАЛ, МИСА и МОТЕТ. Воедно ако има некој нешто и за Џовани Палестрина и Орландо Ди Ласо.

Фала многу, Поздрав

R

RAYTHEON23

Гостин
Еве ти Закон за платниот промет

Еве ти нешто од страната на Народната банка на Република Македонија се за платниот промет (платни системи и извештаи за платен промет) Линк

Извештајот за 2008ма за платен промет

То е то :smir:

И мој совет направи си го сам проектот ќе ти биде многу подобар од оној што би го купил. Купените проекти и семинарски многу често им менуваат само наслови, а сосема поинаква тема се обработува во самиот проект.
Ем даваш пари, ем помала оценка или помалку поени за проектот ќе добиеш.

zaebi gi tie sto karat na studentite-malce trosoci se sprema nasiov standard.-ako moze taka da se narece..pa i mene studentskiot zivot mi bese tipicno studentdki...mislam znaeme kako e pa si vries pa zurki ama i ucenje(i e***a situacija)...jas se nadevam deka i drugi koi imaat trudovi obraboteno ke gi uploadiraat

С

Спенсер

Гостин

Kajgana Shop

На врв Bottom