На вакви теми неможеш да имаш свое мислење освен да го кажеш она што веќе постои.Плус менторО мисли да не користите wikipedia во смисла на copy-paste.Преведувај.хмм епа не смеам од wikipedia ни забрани менторо.. иначе немаше да отворам тема...
Демек Википедија е единствена страна со информации на интернет за Мајкрософт?хмм епа не смеам од wikipedia ни забрани менторот.. иначе немаше да отворам тема...
Се е океј ама ние не знаеме што ти фали тебе во проектот да не се повторувам тоа само ти си знаеш.хахах па ок де барам јас и имам најдено некои работи е сега ако имам нешто прескокнато а е интересно можи да ми пратите затоа и е темава
па всушност мене уште не ми е ни почнат проектот јас сум уште во фазата на барање материјал . значи било каква содржина е корисна па после јас ќе ги извлечам работите шо мислам дека се најпотребниСе е океј ама ние не знаеме што ти фали тебе во проектот да не се повторувам тоа само ти си знаеш.
П.С Мајкрософт е многу опширна тема така да не знам каква помош очекуваш, ако имаш некое конкретно прашање тука сме да помогнеме.
Не ме сфаќај погрешно не те критикувам што бараш помош тоа е добро мене ми пречи што ти сам не знаеш што бараш, а ако ти не знаеш што бараш не гледам начин како ние можеме да ти помогнеме.па всушност мене уште не ми е ни почнат проектот јас сум уште во фазата на барање материјал .
Ако сакаш супер материјал, најди интервјуто со Пол Ален за почетоците на Мајкрософт, и как са почнале.па всушност мене уште не ми е ни почнат проектот јас сум уште во фазата на барање материјал . значи било каква содржина е корисна па после јас ќе ги извлечам работите шо мислам дека се најпотребни