Здраво дечки,ми треба помош за еден другар за проектна задача "Влијанието и психологијата на лицето при управување на моторно возило". Ај ве молам ако има некој нешто на оваа тема нека ми пише ПП
Ми треба проекта задача по англиски јазик, јас сум на правен факултет така да да биде нешто поврзано со правото. Ми треба минимум 3 страни на англиски и другите 3 да бидат превод од истиот текст. Случајно некој ако има нека прати, Однапред му благодарам !
Потребна ми е ваша помош околу проектната задача за матура која е на тема: Организациска култура и клима.
Ми недостасува материјал да ја довршам, барав на интернет и неможев да најдам нешто конкретно околу темава која ја имам. Доколку некој може да ми прати некои линкови (може и на англиски) би му бил многу благодарен.
здраво мене ми треба проект културни разлики помегу народите барам на интернет ништо неможам да најдам има ли некој доброволец да ми помогне примери имаше но професорката рече не од учебникот нешто повеке како традиции и обичаи еве ви еден пример па најдете жената во австралија во некое племе ги убивала едно од близнаците зошто според нивните сфакања само животнте рагале повеке малденчинја
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.