Помош за нови играчи

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.612
Поени од реакции
1.167
Сите оние на кои им е потребна било каква помош , најефикасно ќе ја добијат со испраќање на ингејм порака на Македонскиот црвен крст http://www.erepublik.com/en/organization/1546746 или пак со побарување помош на официјалниот македонски ереп форум или тука на кајгана!

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Може некој да ми даде карта?
Моментално сум во Far Eastern Russia.. Планирам да одам во еСрбија..
Исто така доколку можете да ми препорачате каде да одам, во кој регион.. Каде има повеќе Македонци?

И доколку може некој гифт.. Бев во војна досега, да качам малку демиџ... И искористив болница.. А многу малку демиџ направив (веројатно војни не се за 5 левел х), бар качив 2 левела :vozbud:)

Благодарам однапред..

Alen_001

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.612
Поени од реакции
1.167
Може некој да ми даде карта?
Моментално сум во Far Eastern Russia.. Планирам да одам во еСрбија..
Исто така доколку можете да ми препорачате каде да одам, во кој регион.. Каде има повеќе Македонци?

И доколку може некој гифт.. Бев во војна досега, да качам малку демиџ... И искористив болница.. А многу малку демиџ направив (веројатно војни не се за 5 левел х), бар качив 2 левела :vozbud:)

Благодарам однапред..
Ник?

П

Паган-др

Гостин
Адикт, зошто би сакал да одиш од Русија? Подобар е стандардот, ја би ти препорачал да останеш во Русија.

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33

Alen_001

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.612
Поени од реакции
1.167
Addictusmk

Мислев обратно х)... Ок.. ке останам во Русија..
Значи доколку може, само поклони..
Велнесот ти е стабилизиран и испратени ти се неколку леба за наредниве денови! Сега мислам дека знаеш процедура одиш во војна се бориш САМО ЕДНАШ и потоа во болница се лечиш!

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Отворив Организација ,се заебав со нешто и сеа ми е фулл со ку1 леб и ку1 оружје..па ако сака некој може да се договориме за бизис..чеа поволна ...
П.С Се наоѓа во Србија ..:helou::helou:

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Може некој да ми објасни што се добива со куќа?
И ку1 куќа колку пари ке е?

Kajgana Shop

На врв Bottom