Помош за нови играчи

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
абе луѓе ај помогнете ми некако со велнесот како да го кренам 27 ми е,неможам да одам во војна,бдв и аднете ме Бојан_Мкд

Член од
1 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
2
ќе отидеш прво у некоа неутрална држава,пример Тајланд,па после ќе се преселиш кај сакаш:helou:
и кажи ник,да те аднеме
sajrus

se preseliv vo rusija ima li sansi nekako da si gi zemam parite sto mi ostanaa vo bosna ili pisi propalo?
i zosto nemozam da se registriram na forumot za emacedonia,pisuva deka administratori treba da odobrat,nikako da se sluci...

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
sajrus

se preseliv vo rusija ima li sansi nekako da si gi zemam parite sto mi ostanaa vo bosna ili pisi propalo?
i zosto nemozam da se registriram na forumot za emacedonia,pisuva deka administratori treba da odobrat,nikako da se sluci...
Ти стојат парите..... оди на "show all accounts" во твојот профил и ке си ги видиш, а за erepmacedonia пиши му на martin davitkovski да те одобри ;)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
Кога ке се преселам во нова држава, после борба зашто неможам да ја користам болницата ? или мора прво да ме прифатат за државјанин на таа земја ? или кратко кажано се заебав ? :) :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Кога ке се преселам во нова држава, после борба зашто неможам да ја користам болницата ? или мора прво да ме прифатат за државјанин на таа земја ? или кратко кажано се заебав ? :) :)
Како бе не можеш да се излечиш ?
шо си напраил убаво појасни ??

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
добро е ми даде после некое време...
се преселив од турција во русија, и во русија се борев и кога одев да се лечам во болниците не ми даваше можност за лечење, после пола саат ми даде :)

дали некој има отворено бизнис ?
Што предлагате за бизнис каков да отворам, дали се исплати и слично ? дали има некоја фора ?
во која држава сте ? кај има повеќе македонци ?

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
добро е ми даде после некое време...
се преселив од турција во русија, и во русија се борев и кога одев да се лечам во болниците не ми даваше можност за лечење, после пола саат ми даде :)

дали некој има отворено бизнис ?
Што предлагате за бизнис каков да отворам, дали се исплати и слично ? дали има некоја фора ?
во која држава сте ? кај има повеќе македонци ?

јас не ти препорачувам бизнис...јас имав и изгубив само време и пари и додатно нервоза добро стекнав барем некое искуство...

...најмногу сме во русија а потоа во индонезија и турција и чат пат србија...
...за тоа каков бизнис во кој држва и какви фори тоа тешко некој да ти каже...ако не пробаш нема ни да знаеш...само ти предлагам убаво да си прочиташ во wiki се околу компании и водење бизнис...
...и ако веќе одлучиш НЕМОЈ да правиш нова компанија...подобро креирај своја организација и со неа купи веќе постоечка компанија ќе видиш на пазарот имa companies for sale...така ќе можеш со твојот акаунт да работиш во твојата компанија или на друго место

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
Па ако не направам компанија на што да го трошам златото ?

П

Паган-др

Гостин
Кој кажа дека мораш да го трошиш? Ти у РЛ дур не останеш банкрот не се помируваш? Чувај го голдот, ќе ни треба кога ќе се формира Македонија, па тогаш ќе отвориш фирма.

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Купи си куќа. Ако после ти притреба голд можеш да ја продадеш во секое време со мала загуба, а може дури и да спечалиш.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Донирај во народната банка и штеди и лупај со оружје почесто за да дигнеш чин и прави повеќе борби(гифтање една борба повеќе ти дава) за повеќе xp.За компанија ти требаат 5 голд за организацијата и барем 50 голд за q3 компанија да купиш за да ти се исплати.

Член од
16 октомври 2007
Мислења
59
Поени од реакции
1
Сакам да прашам дали може да работам во повеке од една компанија ??!?!!!???

Kajgana Shop

На врв Bottom