gunner_mkd
>МиСтЕр ТиПсТеР
- Член од
- 12 септември 2009
- Мислења
- 1.483
- Поени од реакции
- 83
абе луѓе ај помогнете ми некако со велнесот како да го кренам 27 ми е,неможам да одам во војна,бдв и аднете ме Бојан_Мкд
sajrusќе отидеш прво у некоа неутрална држава,пример Тајланд,па после ќе се преселиш кај сакаш:helou:
и кажи ник,да те аднеме
Ти стојат парите..... оди на "show all accounts" во твојот профил и ке си ги видиш, а за erepmacedonia пиши му на martin davitkovski да те одобриsajrus
se preseliv vo rusija ima li sansi nekako da si gi zemam parite sto mi ostanaa vo bosna ili pisi propalo?
i zosto nemozam da se registriram na forumot za emacedonia,pisuva deka administratori treba da odobrat,nikako da se sluci...
Како бе не можеш да се излечиш ?Кога ке се преселам во нова држава, после борба зашто неможам да ја користам болницата ? или мора прво да ме прифатат за државјанин на таа земја ? или кратко кажано се заебав ?
добро е ми даде после некое време...
се преселив од турција во русија, и во русија се борев и кога одев да се лечам во болниците не ми даваше можност за лечење, после пола саат ми даде
дали некој има отворено бизнис ?
Што предлагате за бизнис каков да отворам, дали се исплати и слично ? дали има некоја фора ?
во која држава сте ? кај има повеќе македонци ?
Кој кажа дека мораш да го трошиш? Ти у РЛ дур не останеш банкрот не се помируваш? Чувај го голдот, ќе ни треба кога ќе се формира Македонија, па тогаш ќе отвориш фирма.Па ако не направам компанија на што да го трошам златото ?
Купи си куќа. Ако после ти притреба голд можеш да ја продадеш во секое време со мала загуба, а може дури и да спечалиш.Па ако не направам компанија на што да го трошам златото ?
Донирај во народната банка и штеди и лупај со оружје почесто за да дигнеш чин и прави повеќе борби(гифтање една борба повеќе ти дава) за повеќе xp.За компанија ти требаат 5 голд за организацијата и барем 50 голд за q3 компанија да купиш за да ти се исплати.Па ако не направам компанија на што да го трошам златото ?
Во исто време неможеш..Сакам да прашам дали може да работам во повеке од една компанија ??!?!!!???