Mikiyo San
-.-
- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 1.051
- Поени од реакции
- 112
Ахххх ја ќе давам 2 голд за +10 велнес...проблем е што тоа велнесот ми е 33:nesum:
не давај пари подобро обрати се во Macedonia Red Cross и таму донирај 1 голд и ке ти прати гифтови да ти крене велнес до 40.Ахххх ја ќе давам 2 голд за +10 велнес...проблем е што тоа велнесот ми е 33:nesum:
Moze nekoj da mi pomogne ? Ve molam , blagodaram. :helou:Moze nekoj da mi prati oruzje i hrana (po moznost hranata da e so pogolem quality) plz.Samo 35 wellnes imam ne mozam nikak da kacam 40 za da se boram.Fala vi mn
кој ти е ник?Moze nekoj da mi pomogne ? Ve molam , blagodaram. :helou:
Донирав и јас 1 голд и нешто ситно во валути и им препорачувам на сите еМакедонци да дадат нешто за помош на новите играчи!Пратено 5 леба на Teotixx самиот побара и 3-ти левел е.
Пратено на членот Zajcef 3 гифта за силата да му биде 40+ сега бори се еднаш и излечи се ако незнаеш како слободно прашај ќе ти објасниме во темава.
Пратено на даркан7 гифтови и квалитетна храна има само 17 сила.
Донирале во последните денови:
POverdrive has transfered 1 GOLD to your account.
Wolf Leader has transfered 3 USD to your account.
Wolf Leader has transfered 75 TRY to your account.
Wolf Leader has transfered 32 IDR to your account.
Wolf Leader has transfered 2 HUF to your account.
Предходно донираа.
Toneh - 2x Q3 леба
toise - 13x Q1 леба
blackeyed_mkd 2џ Q1 леба
toise - 2 злато
Martin Davitkovski - 4 злато
Останатите можете да донирате тука засега имаме 7.01 злато нешто храна внатре разни квалитети и плус валути, секоја помош за новите играчи е добредојдена.
Ivan Vancho Makedonski has transfered 1 GOLD to your account.Донирав и јас 1 голд и нешто ситно во валути и им препорачувам на сите еМакедонци да дадат нешто за помош на новите играчи!
Данекешен.Пратено на членот Zajcef 3 гифта за силата да му биде 40+ сега бори се еднаш и излечи се ако незнаеш како слободно прашај ќе ти објасниме во темава.
Сега ќе биде пратена и карта, инаку уште неколку донираа.Данекешен.
Како да се лечам знам ама нема болница во мојот регион ако може некој карта за селење нека ми прати...
POverdrive has transfered 4 products to your inventory. Check your donations list.
Stjepan Pokupec has transfered 2 products to your inventory. Check your donations list.
Martin Davitkovski has transfered 5 BGN to your account.
Супер, не е баш малце солидна бројка, ќе ги објавувам тука кога ќе се соберат барем 2-3 да знаете оние коишто донирале и на оние коишто им имам пратено нешто.Донирав и ја нешто во црвениот крст :wink: