Mikiyo San
-.-
- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 1.051
- Поени од реакции
- 112
Ахххх ја ќе давам 2 голд за +10 велнес...проблем е што тоа велнесот ми е 33:nesum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ахххх ја ќе давам 2 голд за +10 велнес...проблем е што тоа велнесот ми е 33:nesum:
Moze nekoj da mi pomogne ? Ve molamMoze nekoj da mi prati oruzje i hrana (po moznost hranata da e so pogolem quality) plz.Samo 35 wellnes imam ne mozam nikak da kacam 40 za da se boram.Fala vi mn![]()
Moze nekoj da mi pomogne ? Ve molam, blagodaram. :helou:
Пратено 5 леба на Teotixx самиот побара и 3-ти левел е.
Пратено на членот Zajcef 3 гифта за силата да му биде 40+ сега бори се еднаш и излечи се ако незнаеш како слободно прашај ќе ти објасниме во темава.
Пратено на даркан7 гифтови и квалитетна храна има само 17 сила.
Донирале во последните денови:
POverdrive has transfered 1 GOLD to your account.
Wolf Leader has transfered 3 USD to your account.
Wolf Leader has transfered 75 TRY to your account.
Wolf Leader has transfered 32 IDR to your account.
Wolf Leader has transfered 2 HUF to your account.
Предходно донираа.
Toneh - 2x Q3 леба
toise - 13x Q1 леба
blackeyed_mkd 2џ Q1 леба
toise - 2 злато
Martin Davitkovski - 4 злато
Останатите можете да донирате тука засега имаме 7.01 злато нешто храна внатре разни квалитети и плус валути, секоја помош за новите играчи е добредојдена.
Донирав и јас 1 голд и нешто ситно во валути и им препорачувам на сите еМакедонци да дадат нешто за помош на новите играчи!
Данекешен.Пратено на членот Zajcef 3 гифта за силата да му биде 40+ сега бори се еднаш и излечи се ако незнаеш како слободно прашај ќе ти објасниме во темава.
Данекешен.
Како да се лечам знам ама нема болница во мојот регион ако може некој карта за селење нека ми прати...
POverdrive has transfered 4 products to your inventory. Check your donations list.
Stjepan Pokupec has transfered 2 products to your inventory. Check your donations list.
Martin Davitkovski has transfered 5 BGN to your account.
Донирав и ја нешто во црвениот крст :wink: