- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 10.386
- Поени од реакции
- 18.532
Си ја утнал темата тогаш,отвори таму за анксиозност,или закажи си на психијатар.Колку сакам да беше така незнаеш
Си ја утнал темата тогаш,отвори таму за анксиозност,или закажи си на психијатар.Колку сакам да беше така незнаеш
Бутни ја по скали за секој случај.Па дечки денес и е 35ти ден утре 36ти нема сеуште добиено и не ја заболува веќе стомак до сега стално ја заболувало пред да добие ама ете а градите и се подуени...За тест таква работа не ме прашувајте пошо кога и да ја прашам нешто со тоа ми вика уживај....Незнам што да праам веќе ме фаќа страв
Ја незнам зошто ме тролате само ви кажувам дека имам проблем и ме мачи мислења сакав а не алиментации буткање од скали и друо... не сте фер некоиПочни да се спремаш за алиментација. Психички прво, да не ти дојде нагло.
Дечко ако некој те трола тоа е "девојка ти"Ја незнам зошто ме тролате само ви кажувам дека имам проблем и ме мачи мислења сакав а не алиментации буткање од скали и друо... не сте фер некои
Шала на страна, екстерно е тешко. Еве и ја не учив биологија и македонски, ке паднив за малце. Добро е што имам врски. Ама ние простите ке гураме со врски, преку гаки триенје ке направиме деца, ке го продужиме нашиот ген. Сва срека, не сме свесни дека сме прости и им се смееме на другите па така си ја заштитуваме самодовербата.И после екстерно, епа екстерно. Учил ли е овој народ биологија бе!? Ужас.
Слично прашање пред две години ми постави еден пријател (ја дека гинеколошко дете, многу ги разбирам овие работи). Ја триел преку гаки, она му го мавала со десна рака, свршил у рака, се избришал со салфетка, и после пак ја триел преку гаки и ајде трудна ќе останала. Кога ми дојде да му пукнам една по нос...
Сакаше и со татко ми муабет да прави, му реков дека и двајцата ќе изедеме ќотек од стариот, он дека е прост, ја дека сум го довел.
Јас не тролам, ти кажувам од искуство. Истиот случај, со години плаќам алиментација.Ја незнам зошто ме тролате само ви кажувам дека имам проблем и ме мачи мислења сакав а не алиментации буткање од скали и друо... не сте фер некои
Па сме немале сексСигурен си дека е невина?![]()
Не те прашав дали сте имале секс, туку дали си сигурен дека е невинаПа сме немале секс
А нешто да ургираше за брак бе Протуѓер 'бате конзервативци вонаби.Почни да се спремаш за алиментација. Психички прво, да не ти дојде нагло.
Какви субвенции бе тоа е голи курац има да напраам куќа унутра све махагони...[DOUBLEPOST=1454685399][/DOUBLEPOST]Сакав да развијам дискусија и успеав колку сум добар еј...Шала на страна има една и само една работа што ме нервира страшно има луѓе кои што пишуваат коментари од помош а има и други шабани у стилу црно дете, алиментации незнам што набијем ги*** тоа воопшто не ми се свиѓа реално целта на форумот не е таа да се трола некој што бара помош а оваа како и сите други теми каде што некој писмен,неписмен полуписмен бара помош вие тролате ли тролате.Тоа македонски понашање многу ме нервира не бидете такви...Целта ми беше,има многу луѓе на форумов што бараат помош и не им е сеедно ако немате ништо што би помогнало совет или било што немојте уопште да пишуватеА нешто да ургираше за брак бе Протуѓер 'бате конзервативци вонаби.
Зошто лупаме пари за реклами за време на првенства спортски во ударен термин и куќи за млади субвенционирани?