Помош! Дали сум бремена?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.339
Поени од реакции
26.303
А нешто да ургираше за брак бе Протуѓер 'бате конзервативци вонаби.
Зошто лупаме пари за реклами за време на првенства спортски во ударен термин и куќи за млади субвенционирани?
Ако некоја успее да најде некое теле и со ваква приказна да го довлечка до брак, шовинистот во мене ќе биде во депресија година дена. Заеби ти и конзервативци, и куќи, и проекти, и млади. :D

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Ако некоја успее да најде некое теле и со ваква приказна да го довлечка до брак, шовинистот во мене ќе биде во депресија година дена. Заеби ти и конзервативци, и куќи, и проекти, и млади. :D
Мислиш нема?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Само на почетокот е проблем, дур прифатиш. После и ќеиф ќе ти биде. Уште да не беше црнец детево, совршено. Ама тоа е што е, така дал госпот. Нека е живо и здраво.
Strav u koski mu vnese be chovek. :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Па дечки денес и е 35ти ден утре 36ти нема сеуште добиено и не ја заболува веќе стомак до сега стално ја заболувало пред да добие ама ете а градите и се подуени...За тест таква работа не ме прашувајте пошо кога и да ја прашам нешто со тоа ми вика уживај....Незнам што да праам веќе ме фаќа страв
Да те потсетам дека утре е 40ти ден.

Член од
20 февруари 2016
Мислења
8
Поени од реакции
0
Вака мојот циклус ми заврши на 28 јануари со дечко ми имавме односи на 12,13, и 14 февруари два пати во денот и внатре сврши кога треба да проверам дали сум бремена едвај чекам да видам дали сум бремена за да го изненадам мојот сакан ви благодарам однапред

Член од
12 март 2009
Мислења
20.719
Поени од реакции
16.934
Вака мојот циклус ми заврши на 28 јануари со дечко ми имавме односи на 12,13, и 14 февруари два пати во денот и внатре сврши кога треба да проверам дали сум бремена едвај чекам да видам дали сум бремена за да го изненадам мојот сакан ви благодарам однапред

Член од
22 февруари 2016
Мислења
1
Поени од реакции
0
Imav seks so zenskata, prvata Partija mi bese so zastita potoa nekade posle pola saat 2 3 min imav seks bez zastita I bev daleku od svrsuvanje... Ima li sansi da ostane bremena... Fala od napred

Kajgana Shop

На врв Bottom