Помош: Барам еден филм!

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
По тв ми е фатен филмов.. ама Emmanuelle Chriqui, една од најпреубавите девојки на денешницата.
Entourage.
:drk:
7/10 е филмов, коа си фатив првата пичица, си го гледавме заедно :love:
ах детски курести години...
пичицата е класика :cenzura:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
ако некој го знае филмот со момче и девојка кај што момчето има само татко а девојчето е богато и е одлична во училиште и тренира тенис во меѓувреме, девојката има дечко додека во училиште заедно се у група по предметот хемија со момчето и потоа тие се здружуваат и момчето ја заведува и после бега од неа и таа полудува по него и остава и тенис и училиште а момчето поправа коли со таткому...така некако е филмот кој знае како се вика нека ми каже бидејќи многувреме го барам а мислам дека од 2005 наваму е излезен фала многу однапред

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
ако некој го знае филмот со момче и девојка кај што момчето има само татко а девојчето е богато и е одлична во училиште и тренира тенис во меѓувреме, девојката има дечко додека во училиште заедно се у група по предметот хемија со момчето и потоа тие се здружуваат и момчето ја заведува и после бега од неа и таа полудува по него и остава и тенис и училиште а момчето поправа коли со таткому...така некако е филмот кој знае како се вика нека ми каже бидејќи многувреме го барам а мислам дека од 2005 наваму е излезен фала многу однапред
Повели :)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Ко мал имав гледано еден филм на телевизија, ама многу малце ми има останато во сеќавање, некаде втора половина на ’90-ти беше отприлика.
Дејствово се вртеше околу една куќа, дали требаше да им ја одземат на хипотека или незнам како... Се сеќавам на крајот дека во куќата ќе има ко прослава, забава некоја, ради што ќе си ја вратат куќата или слично... и тој што е негативец, налутен ќе земи камион цистерна ќе го застани према куќата насочен на улицата, ќе го стави во брзина и ќе го пушти сам да се удри во неа, ама ќе изгуби контрола камионов и ќе оди од една во друга куќа ќе ги турка. На крај се сеќавам, последната сцена ко ќе ја прикажат, цело маало куќите срушени, само таа што сакаше да ја удри со камионот, здрава ќе остани.
Незнам колку време изгубив во гуглање и неуспешно, се надевам некој ќе се сети за кој филм се работи. Нешто као комедија мислам оти беше...

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Европски филм беше, мислам Германски дека е ама не сум сигурен. И јас го имам барано ама не сум го нашол. На Телма го даваа.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Европски филм беше, мислам Германски дека е ама не сум сигурен. И јас го имам барано ама не сум го нашол. На Телма го даваа.
Тогаш кога го гледав сигурно не беше на Телма бидејќи многу подоцна почнаа национално да емитуваат. Веројатно на МТВ беше, а можно е покасно и Телма да го има емитувано.
И мислам дека американски беше, не беше европски...

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591
Мене всушност ми требат два филма едниот знам како го преведоа на македонски Повторно откачен но кој знае како е вистинското има на англискиот тинејџери со сокот од сливи ако ви текнува :) е вториов незнам како се вика ама исто е доста стар се сеќавам дека таткото и синот ќе си ги сменат телата па овој ќе мора да научи како да работи а таткото да се присети на средношколските денови !

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мене всушност ми требат два филма едниот знам како го преведоа на македонски Повторно откачен но кој знае како е вистинското има на англискиот тинејџери со сокот од сливи ако ви текнува :) е вториов незнам како се вика ама исто е доста стар се сеќавам дека таткото и синот ќе си ги сменат телата па овој ќе мора да научи како да работи а таткото да се присети на средношколските денови !
Види дали е овој или овој.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Филмов го имам гледано пред повеќе од 5 години...Типичен холивудски филм, кадешто дејството се случува во едно средно школо (мислам дека беше школо , а не факс...) каде во главна улога е една девојка, преубава, згодна, плава и најпопуларна во школото, а плус и многу богата и додека другиве ученици одат во школо со градски автобус, таа доаѓа со една спортска кабрио кола...И сите машки ја посакуваат, а на девојките им е идол...
Е сеа мислам дека беа собрани друштво од класот и отидоа на викенд во една куќа..Беше она, 2-3 згодни фраери и мислам дека уште една или две девојки...Типкава си го покажа вистинското лице, поточно покажа дека е способна да изврши и најладнокрвно убиство на свој другар без притоа око да и трепне...Во филмов имаше мислам дека уште еден во коалиција со неа, а кои и беа мотивите не се сеќавам, ама претпоставувам дека за нешто материјално...И се сеќавам дека еден од дечките во викендицата го уби со метален предмет и лицето му го разнесе...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.755
Поени од реакции
12.098
Филмот со ајкулите т.е со онаа големата ајкула огромната колку цел брод што беше? Го најдов еднаш ама заборавив името и пак не можам да го најдам сега :(

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290

Kajgana Shop

На врв Bottom