Помош: Барам еден филм!

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Филмот со ајкулите т.е со онаа големата ајкула огромната колку цел брод што беше? Го најдов еднаш ама заборавив името и пак не можам да го најдам сега :(
http://www.imdb.com/title/tt0073195/

http://www.imdb.com/title/tt0149261/
--- надополнето: 26 март 2012 во 00:57 ---
Филмов го имам гледано пред повеќе од 5 години...Типичен холивудски филм, кадешто дејството се случува во едно средно школо (мислам дека беше школо , а не факс...) каде во главна улога е една девојка, преубава, згодна, плава и најпопуларна во школото, а плус и многу богата и додека другиве ученици одат во школо со градски автобус, таа доаѓа со една спортска кабрио кола...И сите машки ја посакуваат, а на девојките им е идол...
Е сеа мислам дека беа собрани друштво од класот и отидоа на викенд во една куќа..Беше она, 2-3 згодни фраери и мислам дека уште една или две девојки...Типкава си го покажа вистинското лице, поточно покажа дека е способна да изврши и најладнокрвно убиство на свој другар без притоа око да и трепне...Во филмов имаше мислам дека уште еден во коалиција со неа, а кои и беа мотивите не се сеќавам, ама претпоставувам дека за нешто материјално...И се сеќавам дека еден од дечките во викендицата го уби со метален предмет и лицето му го разнесе...
Ме потсеќа на ова

http://www.imdb.com/title/tt0155776/

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.819
Поени од реакции
12.225
Член од
11 јуни 2009
Мислења
44
Поени од реакции
23
imam gledano film ama naslovot ne go znam i veke podolgo vreme sakam da go najdam ama neznam kako bidejki ne gi znam glumcite,,,,,,,Vo filmot se raboti za edna izgubena devojka koja ima sindrom na losa sreka a tatkoi nekoj bogat i moken covek proba da ja najde na sekoj moken nacin i na kraj isprati po nea eden vraboten so isto taka sindrom na losa sreka filmot e komedija na kraj se navagaat so devojkata i ovaj lele kolku sakam povtorno da go gledam ama ne znam kako se vika i ne znam kako da go najdam pa ako nekoj znae molam neka pise....

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
imam gledano film ama naslovot ne go znam i veke podolgo vreme sakam da go najdam ama neznam kako bidejki ne gi znam glumcite,,,,,,,Vo filmot se raboti za edna izgubena devojka koja ima sindrom na losa sreka a tatkoi nekoj bogat i moken covek proba da ja najde na sekoj moken nacin i na kraj isprati po nea eden vraboten so isto taka sindrom na losa sreka filmot e komedija na kraj se navagaat so devojkata i ovaj lele kolku sakam povtorno da go gledam ama ne znam kako se vika i ne znam kako da go najdam pa ako nekoj znae molam neka pise....
http://www.imdb.com/title/tt0397078/ ?

Член од
11 јуни 2009
Мислења
44
Поени од реакции
23

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.819
Поени од реакции
12.225
Брат, нема Jaws 5. Освен ако не е од тие Италијанските копии на Jaws.
Веројатно е некоја верзија на Jaws. Нема врска го најдов делот што го барав од филмот :D
Едит- Грешка, не е Jaws туку Shark attack 3 - Megalodon

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
Барам еден филм постар ( едно 30 години одприлика ). Во него се работеше за деца ( ги имаше едно 7/8 ) кои се населиле во едно помало градче во Америка и тамошните жители ги прифаќаат за свои чеда. Децата имаа сите бели коси и ако ги налутеше некој ќе почнеа очите бело да им светат и им наштетуваа на жителите. Мислам дека филмов беше со Кристофер Рив, го барав насекаде ама неможев да го најдам :( .

Член од
28 март 2006
Мислења
17.886
Поени од реакции
12.421
Барам еден филм постар ( едно 30 години одприлика ). Во него се работеше за деца ( ги имаше едно 7/8 ) кои се населиле во едно помало градче во Америка и тамошните жители ги прифаќаат за свои чеда. Децата имаа сите бели коси и ако ги налутеше некој ќе почнеа очите бело да им светат и им наштетуваа на жителите. Мислам дека филмов беше со Кристофер Рив, го барав насекаде ама неможев да го најдам :( .
Овој можда, Village of the Damned

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
Значи филмов сум го гледал негде пред 14/15 години. Само крајот му го знам како завршуваше. Човек со својата кола вози на автопатот, и го напаѓаат кучиња, и целата кола парче му ја прават, и таман да се нафрлат на човекот, облаците ја покриваат полната Месечина, и животниве се смируваат како ништо да не било.Во меѓувреме човеков бега, и по неколку минути кога ќе се појави пак месечината, имаше еден кадар кај што мало куче гледа нагоре кон небото и почнуваат да му светат очите. Крај :)

Kajgana Shop

На врв Bottom