Go imam gledano odamna filmot i ne mozam da se setam na imeto, ama mnogu dobar film.
Filmot e za eden decko, raboti vo edna firma kako programer preku den a navecer nesto kao se pusta u deep web i e ozoglasen haker. Go brka policija ustvari demek agenti za drzavna bezbednost i taman pred da go fatat mu pomagaat eden crnec i edna mnogu jaka zgodna zenska da izbega i bega. Mu kazuvaat deka on e glavniot odnosno izbraniot, i se preflraat vo druga realnost koja e vsusnost taa vistinskata a taa demek vistinskata sto e ustvari lazna e. Posle toa uci kung fu i da se tepa preku USB vo glavata i vednas vo sekunda uci cela vestina, demek mu se kopiraat vo nevrotransmiterite. Posle toa go nosat kaj edna zena ja vikaat Gatacka i taa isto mu kazuva deka e izbraniot a kaj zenata imase edno dete vitkase lazica demek so mislite. Posle muabetot so Gatackata pocnuva brkotnica i tepacka so agentite i se desava prav masakr i togas sfaka deka e izbraniot i pocnuva da gi stopira kursumite i da ja kreira on realnosta i gi pobeduva agentite.
Go imam gledano odamna na televizija idese mnogu dobar film bi sakal pak da go gledam.