Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Не е ама као шо гледам нешто налик на тој е. Знаеш некој сличен на овој?
Можда Starship Troopers? https://www.imdb.com/title/tt0120201/
Го даваа на нашиве телевизии порано.

Ѕирни го и Doom (2005). Има сличен plot.

Ми текнува и на еден со Марс мислам беше и некој црнец во главната улога. Си мислев со Ајс Кјуб да не беше, ама не ми дава таков филм со него.

Можда Starship Troopers? https://www.imdb.com/title/tt0120201/
Го даваа на нашиве телевизии порано.

Ѕирни го и Doom (2005). Има сличен plot.

Ми текнува и на еден со Марс мислам беше и некој црнец во главната улога. Си мислев со Ајс Кјуб да не беше, ама не ми дава таков филм со него.
Не брат, тотално се различни овие, филмов ти е повеќе некоја крими мистерија ама не е главната работа поврзано со планети. Всушност може и грешно инфо ти дадов, не знам и дали се работи за планета тука најверојатно за некое место е. А и сеа како размислувам цело време, можеби и нема врска со властите туку некој ги донел овие таму. Нема врска ај тотално те смешав сега а и самипѕ се измешав :icon_mrgr:

Го иам гледано као мал на една локална телевизија еднаш и многу интересен ми беше и не сум го гледал повеќе.

Три деца, еден е киднапиран на улица и потоа содржината продолжува со другите двајца, на едниот ќерката му е киднапирана.

Барам помош за филм, или пак кратка серија беше не знам:(
Одприлика е крајот на 90 тите мислам дека одеше на ABC и паметам многу кратка содржина, се обидував на секаков можен начин да го најдам ама безуспешно
За време на Новогодишни, Божикни празници фамилија се на вечера две деца со родители
Помалото е син и си игра постојано со едно коњче со врвка како лампиони што ги закачувавме порано
Вечерта сите си легнуваат и кога паров си почнува нивниот бизнис малиот почнува да вика по мајката, сопругов и вели остави утре ке видиме што е
Утрото се будат и го наоѓаат синчето задавено со врвката од играчката и мајката е оттогаш прогонувана од духот на синчето
Толку ми текнува мислев дека мајката ја играше Sally Field ја разлистав цела нејзина биографија ама не најдов па филмаџии хелпo_O(n)(n)

Барам помош за филм, или пак кратка серија беше не знам:(
Одприлика е крајот на 90 тите мислам дека одеше на ABC и паметам многу кратка содржина, се обидував на секаков можен начин да го најдам ама безуспешно
За време на Новогодишни, Божикни празници фамилија се на вечера две деца со родители
Помалото е син и си игра постојано со едно коњче со врвка како лампиони што ги закачувавме порано
Вечерта сите си легнуваат и кога паров си почнува нивниот бизнис малиот почнува да вика по мајката, сопругов и вели остави утре ке видиме што е
Утрото се будат и го наоѓаат синчето задавено со врвката од играчката и мајката е оттогаш прогонувана од духот на синчето
Толку ми текнува мислев дека мајката ја играше Sally Field ја разлистав цела нејзина биографија ама не најдов па филмаџии хелпo_O(n)(n)
Веќе имаш на форумов ваков топик за прашања за филмови ( Помош: Барам еден филм! | Страна 300 | Кајгана форум (kajgana.com) ), инаку фимот што го бараш:

Двајца браќа мислам дека беа, се случило пандемија во светот и луѓето што не станале зомбија се одржуваат со човечка крв. Така нешо од шо памтам беше, едниот од браќата се врти против системот и им помага на заразените.

Двајца браќа мислам дека беа, се случило пандемија во светот и луѓето што не станале зомбија се одржуваат со човечка крв. Така нешо од шо памтам беше, едниот од браќата се врти против системот и им помага на заразените.
Од англиско подрачје филмот ?!! Нешо досетка ?! Ме потсети на еден филм ама и јас се мислам да не е од корејските,затоа ми треба плус инфо ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom