Помош: Барам еден филм!

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Филмот го даваа синоќа по полноќ на Телма. Нискобуџетна драма, непознати глумци и незнам дали беше синхронизиран на англиски или мнгу каснеше звукот.
Филмот има многу добра замисла. Главниот лик преживува авионска несреќа и во болница се запознава со постар човек кој го носи со себе на опасни места за коцкање на најразлични начини(заврзување на очите со превез и трчање низ шума, кој остане последен тој е победник, коцки и многу други работи). И овој не може да изгуби. Потоа му кажува дека има ретка дарба, кога ќе допре некој му ја цица цела среќа, и среќата се префрла кај него и затоа не можел да изгуби. Оди да се коцка со слични на него за да дојде до ....

Не го догледав филмот бидејќи многу ми се спиеше, а многу ми се допадна. Има претстава некој како се вика?

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Филмот го даваа синоќа по полноќ на Телма. Нискобуџетна драма, непознати глумци и незнам дали беше синхронизиран на англиски или мнгу каснеше звукот.
Филмот има многу добра замисла. Главниот лик преживува авионска несреќа и во болница се запознава со постар човек кој го носи со себе на опасни места за коцкање на најразлични начини(заврзување на очите со превез и трчање низ шума, кој остане последен тој е победник, коцки и многу други работи). И овој не може да изгуби. Потоа му кажува дека има ретка дарба, кога ќе допре некој му ја цица цела среќа, и среќата се префрла кај него и затоа не можел да изгуби. Оди да се коцка со слични на него за да дојде до ....

Не го догледав филмот бидејќи многу ми се спиеше, а многу ми се допадна. Има претстава некој како се вика?
Intacto, филмот е всушност шпански, ама на Телма(и јас го имам фатено) изгледа ја даваат синхронизираната верзија. Супер филм, да го гледаш.

П.С. Гледам пак некој го барал Duel на темава...:pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.916
Поени од реакции
41.879
Многу одамна го даваа на тв. Еден татко со својата мала ќерка е на аеродром и ги киднапираат. Тој мора да ја убие жената на претседателот која се наоѓа во еден хотел инаку ќерка му ќе ја убијат ќерка му. Детето го чуваат во едно комбе пред хотелот.

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Многу одамна го даваа на тв. Еден татко со својата мала ќерка е на аеродром и ги киднапираат. Тој мора да ја убие жената на претседателот која се наоѓа во еден хотел инаку ќерка му ќе ја убијат ќерка му. Детето го чуваат во едно комбе пред хотелот.
ovoj li e:)
http://www.imdb.com/title/tt0113972/

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
http://www.imdb.com/title/tt0113972/ :)

Член од
27 октомври 2009
Мислења
113
Поени од реакции
30
Одамна гледав еден филм, и беше нешто за скржава и богата стара баба. Нигде парите не ги дава и ги чува во една голема соба и ги пегла :D Како беше натаму незнам, ако го знае некој филмов нека каже, комедија е.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
филмов го имам гледано одамна, пред 10тина год.
хорор е. се работи за деца кои ги убиваат своите родители.
сите изгледаат исто, имаат сина коса, исти фризури и кога треба да убијат некого очите им светат.
не е оној филмон кога се во викендичка две семејства и исто децата почнуваат да ги убиваат родителите....значи овој е сличен на него.

O

Orion.

Гостин
филмов го имам гледано одамна, пред 10тина год.
хорор е. се работи за деца кои ги убиваат своите родители.
сите изгледаат исто, имаат сина коса, исти фризури и кога треба да убијат некого очите им светат.
не е оној филмон кога се во викендичка две семејства и исто децата почнуваат да ги убиваат родителите....значи овој е сличен на него.
http://www.imdb.com/title/tt0054443/

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
^ На крај еден ќе ги собери во штала, ќе ги намота со динамит и бум. Истиот филм е ?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
е да тој е, фала :)
--- надополнето: 15 септември 2012 во 22:03 ---
^ На крај еден ќе ги собери во штала, ќе ги намота со динамит и бум. Истиот филм е ?
ако прашуваш за овој филм ја што го барав, воопшто не ми текнува како завршува. како што пишав го гледав одамна и само некои сцени ми беа во сеќавање :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom