Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
o_O

1. Македонци не свират на химна ? WTF ?!!?!?(Последно на Србија во Хрватска)
2. Не скандираат на национална основа Македонците ? Нормален си шо збориш ?
3. Светење со ласер... :facepalm: Страшна работа... стварно страшна.
може и свират увек има будали, ама оваму цела сала на што личеше бе,на што личи 100 навијачи да ги обезбедуваат 1000 полицајци..ај молим те заеби србоманче..
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 01:10 ---
Тражи некои причини да мрази Срби тоа е бе брате....Просто...
не мрзам само кажувам реално како е.. ја луѓе нејкам да делам по тоа кој што е , него каков е.

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Србија више не треба ни првенство у шах да организира,а не вакви големи првенства.. пичкинска публика..
1, свирење на химна
2.скандирање на национална основа
3.светење со ласер на хрватски играчи
и сл..

се покажаа дека се големи сељаци,тоа е .
На светското во Хрватска "Боже Правде" беше исврикана. Не се пали ко циган на мандарина.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Глупо е и да и се смееш на Србија за спортски успеси. Играат 2 финалиња викендов, плус Џоковиќ. Спортската историја која ја имаат овие пост-ју години е неспоредлива со нашата. По чија вина е така, не е сеа битно.

Тоа што национализмот им е малку повеќе изразен од потребното, тоа е друга приказна. Мислам дека лоша слика има за нив у светот, која наместо да ја менуваат уште повеќе ја укашкуваат.

Инаку кога се работи за спорт, се далеку подобри од нас, мора да се признае! :)

R

Rigel Kent

Гостин
може и свират увек има будали, ама оваму цела сала на што личеше бе,на што личи 100 навијачи да ги обезбедуваат 1000 полицајци..ај молим те заеби србоманче..

не мрзам само кажувам реално како е.. ја луѓе нејкам да делам по тоа кој што е , него каков е.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ко прво Србин сум, не Србоман. Под два, дали сакаш да ми кажеш дека ако во Борис Трајковски играат Македонија - Грција нема цела сала да им свири на химна буквално :) хаха за навијачи многу нормално дека ќе ги обезбдуваат, исто така ќе ги обезбедуваа српските во Загреб.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
С дужно поштовање ако си србин,извињавам се..мислио сам да си србоманче,а тих људи јако ме живцирају (y)

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
за да се правиш поголем србин од србите, како последица на синдромот "македонче" - е за тоа треба да бараш причини...
ЛОЛ.....Јас живеам во Србија...и ако сум Србин или ако ги сакам повише од Македонија што бара мовде и зошто навиваф против ниф на утакмицата?

Пусти луге...судат за секого не гледат на себе си самите..

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Со овие глупи видеа го уништувате спортот на кајганава и ништо друго..Идете у курац доста создавата негативна енергија..Честито победа на Србија и со среќа у финале..

В

Вори

Гостин
Не беше вкусно тоа со пеењето на некои песни.Дури и мене ми стана незгодно.Знам,некогаш те понесува атмосфера,па ќе запееш еднаш.Ајде,се случило.Ама да форсираш цело време едно исто...

Хрватите не останаа рамнодушни на атмосферата,можеби и затоа изгубија.Алиловиќ што е фантастичен голман,имаше само 9 ако не се лажам одбрани и тоа едвај.Другиве во второ полувреме не ни функционираа.

Туку,и мене криво ми падна кога видов како некои играчи плачат од хрватска,и селекторот исто така.Ако најде некој видео,нека сподели.

И како што кажав,џабе глупавите медиуми кренаа толкава фама.Ракометарите си изиграа фер и спортски,си се поздравија на крај како најголеми џентлмени.Особено Балиќ испадна фаца,кога се поздравуваше со блага насмевка на лицето со српските ракометари.
Голем човек,голем спортис.Репект!

Олку за Македонија не се расправате,ебаве тоа куртоните ограничени.Еднаш веќе сфатете една работа.СПОРТ Е СПОРТ;а политика е политика.
Дали видовте некаков инцидент кога играа Грција и Македонија кошарка?Ниеден.Ферски подадена рака и чао пријатно.
Исто и денеска.Само вие глупите и затупени луѓе создавате една таква тензична атмосфера и слика за работите.
Прости едни.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Вааа браво плиток мозок
Moдератори, ќе реагирате или да му возвратам со иста мерка на моронов?
Како прво никаде никого не навредив во претходниот пост. Мене ич не ми чуе за ваквите од дома што ги подучуваат да мразат се околу себе зошто со своја глава не знаат да си размислат.
Имам и порано пишано, јас сум по макја Србин, по татко Македонец и не мразам никого зошто мене така не ме учеле. Човек е човек па и на која националност да припаѓа. Од прееска читам вакви морони како горенаведениот како вреѓаат на национална основа а никој не реагира па си викам, што е работава да не има нови правила?

Сакам да додадм пред некој да ми пикне зборови во уста дека Македонија ми е секогаш на прво место како моја татковина и место каде што живеам и го вадам својот леб. Значи за мене Македонија > Србија ама не дозволувам некои нискоинтелигентни суштества да вреѓаат и да остане на тоа кучињата си лаат карванот си врви.

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Jas sum po tatko Srbin, po majka Makedonec. I iskreno mrazam Srbi i mrazam Makedonci koi mrazat lugje na nacionalna osnova ili uste polosho gi vregjaat sto navivale sa Srbija ili Hrvatska vo denesniot natprevar(da bidam iskren povekje se navreduvani onie koisto navivale deneska za Srbija) a zosto e toa taka neznam. Sega malku za rakometot, ne mozete da vikate deka Srbija ima prosecna ekipa koga gi pobedi site natprevari na ova prvenstvo osven dva, so reprezentacijata na Slovacka i so nashata reprezentacija koi da bideme realni ne i bea vazni natprevari i gi iskoristija za odmoranje na svoite najdobri igraci. Tolku od mene i za kraj samo se nadevam deka vo nedela so zlatni medali ke se zakitat: RAKOMETARI, VATERPOLISTITE I NOLE VELIKI :D :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Им требаше на србиве да играат против Хрватска па да ја напунат салана :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom