Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Се посрбивте сите, а пизда ви матер патриотска!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

R

Rigel Kent

Гостин
Со ласер го ослепиле изгледа... така викаат овие...

Šešumu povređeno oko flašom sa tribina, Goluža: "Delo idiota"

Srpski reprezentativac je pri izlasku sa terena u poluvremenu dobio flašu u glavu od nekog "heroja" sa tribina, koji je po rečima selektora Hrvatske, Slavka Goluže, hteo da pogodi njega ili Ivana Balića, koji su prolazili na putu ka svlačionici:

Prvo pikado pa flasa hahhaha :pos:

Stvarno mi se smesni novinarite:icon_lol:

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Со ласер го ослепиле изгледа... така викаат овие...

Šešumu povređeno oko flašom sa tribina, Goluža: "Delo idiota"

Srpski reprezentativac je pri izlasku sa terena u poluvremenu dobio flašu u glavu od nekog "heroja" sa tribina, koji je po rečima selektora Hrvatske, Slavka Goluže, hteo da pogodi njega ili Ivana Balića, koji su prolazili na putu ka svlačionici:

Баш видов дека светкаше некој во него. Во 2рото полувреме беше.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.630
Поени од реакции
1.197
Ео, дали се чујемо ?

Каков ден денеска еј. Прво Ноле влезе у финале, после Македонија тепаше со јанезите, па ватерполистите влегоа у финале и на крај, она најслаткото, прегазена Хрватска.

Лош почеток на утакмицата, исклучување одма на стартот, слаба одбрана, безидејност во нападот плус Станиќ кој се вклопи во сивилото кое траеше цело полувреме. Едина светла точка кај Србија беа Илиќ и Никчевиќ кои не дозволија Хрватите да се одлепат.
Али затоа второ полувреме беше одиграно за медаља:cuc: Станиќ се разбрани, што дополнително и помогна на одбраната која доста се зацврсти у 2 полувреме, а у напад Вујин, Тоскиќ и Чутура се разиграа + тука беше и разиграниот Илиќ од прво полувреме. Доволно за победа и финале.

Реално, Србија да не беше домаќин, не верувам дека ќе догураше до финале, али тоа сеа не е битно. Битно е дека ја искористија шансата што им се укажа и без разлика каков ќе биде исходот у финале, може да се каже дека ова е голем успех.

Глеам поединци ја критикуваат публиката. Исто ќе беше и да се играше у Хрватска. Ќе се исвиркуваше „Боже правде“, ќе се скандираше „уби србина“ и што све не. Најважно е дека све пројде без поголеми инциденти, освен тој дебилот што го погодил Шешум у око :facepalm:

Инаку, еве ви како изгледаше преносот на радио :D :

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.412
Србија шампион за инат на сите Денмаркомани:pos:
Вааа браво плиток мозок

Колку многу сакате победа на србија браво... алал да ви е колку брзо го заборавивте истакнување на гејското знаме и додавање бјрм на името... БРАВО ВИ ЗАВИДУВАМ ! мене сепак ме боли дешавката и ќе си пеам :

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Кратко и јасно во овој меч сум за Хрватска. Од повеќе причини.
Што се однесува до Србија топло им препорачувам полека но сигурно да излезат од 13 век и да почнат малку поцивилизирано да се однесуват. Секако не се однесува тоа на сите Срби , но да напаѓаш жени и деца со секири, максимум што можам да им дадам е 14 век ништо повеќе.
И јас им препорачувам на Хрватите да престанат да буткаат српски коли во мориња веќе. Нема смисла! И какви деца со секири, уште верувате на дезинформации новинарски ебате луѓето...

D

dagau

Гостин
Вааа браво плиток мозок

Колку многу сакате победа на србија браво... алал да ви е колку брзо го заборавивте истакнување на гејското знаме и додавање бјрм на името... БРАВО ВИ ЗАВИДУВАМ ! мене сепак ме боли дешавката и ќе си пеам :
До 20:15 беа горди патриоти, сеа се уште погорди србомани. и добро бе кој им дава на ова шабаниве да организираат првенство, па на што личи ваков пречек на една гостинска репрезентација, ако не си спремен да го угостиш не организирај. една хрватска која е класа над нив и има фантастична воиграна и млада репрезентација останува без финале поради нивното мизерно домаќинство. не им се дава на вакви цигани организација дефинитивно.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Го банирафте човекот што ја постави темава поради клипови и увреди код хрватска..ОК...
А овие клипови кон Србија?

Глупав народ и превише оптеретен е Македонскиот......Не мора да значи дека е некој Србофил ако навива за Србија во овој меч...Значи лугето што навиваа за хрватска што се они? Хрватофили? По ваша логика?

Стварно имате плиток мозок...Па кога играше Македонија-Србија кој навиваше за Србија?
И сега не може човек да изабере страна на една смрдљива утакмица a да го ви не вреѓате?

Беф на утакмицата,беше прејако! и ПАК Имаше Македонци,и македонски знамиња...и кој ни кажа нешто лошо?

Неко луге се исти како српските ретардирани националисти на овој форум..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.233
Ти ебам Станиќот, изгубив кладба и тоа од МАЈКА МИ :eek:
Ми отиде чоколадото Дорина :facepalm:

Нема да му го заборавам ова, кога ќе играме дома со Металург ќе го гаѓам со чоколадо :icon_mrgr:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Србија више не треба ни првенство у шах да организира,а не вакви големи првенства.. пичкинска публика..
1, свирење на химна
2.скандирање на национална основа
3.светење со ласер на хрватски играчи
и сл..

се покажаа дека се големи сељаци,тоа е .

R

Rigel Kent

Гостин
Србија више не треба ни првенство у шах да организира,а не вакви големи првенства.. пичкинска публика..
1, свирење на химна
и сл..

Srbija treba povtorno da organizira nekoe prvenstvo zatoa sto taka mozeme da se cuvstvuvame kako doma koga ke odime tamu. Im blagodarime na gostoprimstvoto .

A kako se odnesuvale kon Hrvatite bas mi e gajle .

PS.Koga igrase Makedonija spikerot vo salata postojano pri nas gol go izvikuvase imeto na igracot pottiknuvajki ja publikata.
Im blagodaram sto igraa vo vtor sostav bez Ilic , Nikcevic i Stanic protiv nas .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Prvo pikado pa flasa hahhaha :pos:

Stvarno mi se smesni novinarite:icon_lol:
лол, ја па коа прочитав povređeno oko flašom sa tribina, помислив на „флеш“, демек ласер оти ги светеа и со ласер претходно.

грешки сме, луѓе правиме. :rolleyes:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
1, свирење на химна
и сл..

o_O

1. Македонци не свират на химна ? WTF ?!!?!?(Последно на Србија во Хрватска)
2. Не скандираат на национална основа Македонците ? Нормален си шо збориш ?
3. Светење со ласер... :facepalm: Страшна работа... стварно страшна.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
o_O

1. Македонци не свират на химна ? WTF ?!!?!?(Последно на Србија во Хрватска)
2. Не скандираат на национална основа Македонците ? Нормален си шо збориш ?
3. Светење со ласер... :facepalm: Страшна работа... стварно страшна.
Тражи некои причини да мрази Срби тоа е бе брате....Просто...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom