Многу тежок натпревар ако играат Русите како некни со Холандија ке победат иако навивам за Шпанија на европсково мислам дека Русија ке победит на чело со Аршавин.:tv:
Мислам дека овде ќе има доста возбудувања и доста изедначена игра..Мислам, дека оваа утакмица ќе се решава или во продолжението или на пенали..Така ми мириса...:salut:
Хидинк знае каде згреши. Тоа ќе доведе до пораз на Шпанците. Русија, со нивната борбеност и да се малку поефикасни, би можеле да ги здрват Шпанците, кои со својата игра против Италија, покажаа дека и не се најсилните.
Да ми кажеше некој дека моите два тима ке играт два пати еден против друг немаше да верувам
Кој и да тепа за него ке навивам во финале неможам да се определам за никој само нека нема повреди и картони
овој пат за русија навивам... ова шпанциве од кога ми го победија итаљанчињата мои јкхдфвбдфхвбхдфбвјхфвбјхдфбв хфбв јхфбв јхгбдфјвлвјдфлвглбвјхфлгјбхфгјб нгјбнфлјгхтхгуиртгхртгхгхреи........ ( морам да пазам на јазик ќе ме караат пак ради тоа што сум си искрена) во финале русија оди... се надевам
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.