Полуфинале: Германија - Турција 25.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
od svabi ne se faka bre leproza, od Turci mozda, nekoi taka nezamieni gnsni so brkoi mrsni kumur-z-ogly

ps.zasho gi pcuesh svabite curo
не да се фати од нив... туку тие да фатат...
абе не дека ги сакам турците али премногу ги мразам швабите... и ги пцујам од ќејф..
да не сакаш да ми продаваш бон тон сега?

G

g-puntash

Гостин
не да се фати од нив... туку тие да фатат...
абе не дека ги сакам турците али премногу ги мразам швабите... и ги пцујам од ќејф..
да не сакаш да ми продаваш бон тон сега?
ne be neam namera, na pobednicite im se chestita, na luzerite im se vika proshetajte malce po gradot i taka moz u nekoj restorant novo otvoren ili taka nesho:back:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
фала богу и мене да ми победи тимот за кој навивам

среќа турцине ке си идат домчеее:bip:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Многу интересен натпревар... како и да е најбитно е што Германија на крај тепаше. :je:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Германците играа како педерчиња...сами паѓаат и плачат за фаул. Ги мрзам. Не се спортски.

Турците играа со втор тим, и ршум направија, уште Кавечи да беше во игра, којзнае кај ќе им беше крајот на швабиве.

Незаслужено си одат дома, требаше да ги гледаме Турците во финале!

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Јас навивав за Турска...ама...изгуби...ај нека им е со срека на Германциве во финале Sehr gluck fur Deutschland im den Finale(ова колку да ми дое до израз германскиов и да си ја оправдам петката:pos2:)Него Ангела Меркел ми беше многу интересна.После секој гол она во кадар..плеска ли плеска со тоа рацете..на крај цела срекна:vozbud:...

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Мн добар фудбал, хаха голманот играша дефензифно.. Иако беше фаворит Германија, јас бев за Турција сакав Туркеј да тепа..

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
замина туркија толку им беше
со нивен рецепт победија германциве во 92мин.
:tapp: :tapp:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Штета, голема штета.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Cestitki do Germanija. Favoritot si pobedi deneska i toa e super. Konecno im ja zatnaa muckava na Turcite.

Sepak kako i da e moram da priznaam deka Turcija se pokaza vo odlicno svetlo, osobeno do postignuvanjeto na prviot gol. Vo tie migovi ja gazea Germanija i dosta prijatno me iznenadija. Od drugastrana pak mnogu me razocaraa Svabive koi vlegoa vo ovoj natprevar tolku opusteno i so potcenuvanje na kvalitetite na Turcija. Zarem ne zedoa primer od Svajcarija, Ceska, a najvise Hrvatska koi go osetija toa na svoja koza kako e da se izgubi natprevar u poslednive sekundi.

Sepak srekata ja posluzi na Germanija i se nadevam deka ke ja drzi se do posledniot sudiski svirez vo finaleto. Vise od dovolno i bese na Turcija ovoj plasman za ova EURO ... !!!* :wink:

BJK

\m/ Master of Puppets \m/
Член од
21 јуни 2008
Мислења
470
Поени од реакции
23
Cestitki do Germanija. Favoritot si pobedi deneska i toa e super. Konecno im ja zatnaa muckava na Turcite.

Sepak kako i da e moram da priznaam deka Turcija se pokaza vo odlicno svetlo, osobeno do postignuvanjeto na prviot gol. Vo tie migovi ja gazea Germanija i dosta prijatno me iznenadija. Od drugastrana pak mnogu me razocaraa Svabive koi vlegoa vo ovoj natprevar tolku opusteno i so potcenuvanje na kvalitetite na Turcija. Zarem ne zedoa primer od Svajcarija, Ceska, a najvise Hrvatska koi go osetija toa na svoja koza kako e da se izgubi natprevar u poslednive sekundi.

Sepak srekata ja posluzi na Germanija i se nadevam deka ke ja drzi se do posledniot sudiski svirez vo finaleto. Vise od dovolno i bese na Turcija ovoj plasman za ova EURO ... !!!* :wink:

Ne mozam da svatam kako mozete da bidete tolku nacionalisti. Pa Turcija e taa sto ja podrzuva Makedonija sekade, a vie pak zboruvate sekako. Kako ne vi e sram. Odi raduvaj se zaedno so Albancite koi so germanski znaminja ja slavea pobedata, odete navivajte za fasistite.

BJK

\m/ Master of Puppets \m/
Член од
21 јуни 2008
Мислења
470
Поени од реакции
23
ne be neam namera, na pobednicite im se chestita, na luzerite im se vika proshetajte malce po gradot i taka moz u nekoj restorant novo otvoren ili taka nesho:back:

Abe decko site postovi ti se epten seljacki. Mozebi si seljak ama ova e preterano.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу ми е криво што изгубија Турците.
Заслужија да идат понатаму,играа подобро.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ајде турците нека одат нека прават некој ULKER :):):):).
Грт фудбал играт, т.е. играа :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom