Ако има бугарски пасош тогаш е Болгарин, а бугарофил е нешто друго.
na internet Apasiev pocna da pisuva i dali e vistinaАко има бугарски пасош тогаш е Болгарин, а бугарофил е нешто друго.
А каде разбра, на пазар или во комитет/штаб?
Тоа ќе го прашаш Милошоски, или ќе му веруваш на лидерот Апасиев бидејќи тој тоа што го кажуваna internet Apasiev pocna da pisuva i dali e vistina
па се сликал со КаракачановТоа ќе го прашаш Милошоски, или ќе му веруваш на лидерот Апасиев бидејќи тој тоа што го кажува
е апсолутна вистина за неговиот клан. Инаку сликата што си ја постирал е лошо фотошопирана оригиналот е со знамето од Кутлеш и сликана на Олимп 2014-2015 и заради ова знаме тогаш беше нападнат од слободоумното и либерално граѓанство во нашата земја и од соседните држави новинари дека е македонски националист и дека ја провоцира Грција.
Секоја генерација има свој Фрчко
Штета нема Грујо Јуниор па да бидне цело
уф, ова е добро, на интернет пишува!na internet Apasiev pocna da pisuva i dali e vistina
Не можеа баш грците да го нападнат, бидејки е сликано во грчката провинција Македонија, едино што не постои овакво знаме, мислам само знаме со сина подлога и сонце со бела боја....Тоа ќе го прашаш Милошоски, или ќе му веруваш на лидерот Апасиев бидејќи тој тоа што го кажува
е апсолутна вистина за неговиот клан. Инаку сликата што си ја постирал е лошо фотошопирана оригиналот е со знамето од Кутлеш и сликана на Олимп 2014-2015 и заради ова знаме тогаш беше нападнат од слободоумното и либерално граѓанство во нашата земја и од соседните држави новинари дека е македонски националист и дека ја провоцира Грција.
Многу касниш бе, заостанат (скинат ти е филмот) си во времето кога чичко ти Тито Петкоски фрлаше бугарски летоци, тоа беше време пред Тони стани Антички Македонец.
Се чека Румена Бужаровска да напише срцепателно четиво како за орангутанот Павле:Тешка му е работата бе
Прегледај го приврзокот 446880Еве од кај филмовите и лудилото. Дечкото е НА НЕШТО
Не ми го чепкај Павле Кокаиновски, неговите бисери (милилитарче/милиграмче) беа инспирација при изборот на име за профил.Се чека Румена Бужаровска да напише срцепателно четиво како за орангутанот Павле:
![]()
Народен суд - Независен Весник
РУМЕНА БУЖАРОВСКА Бев дел од „Шарената револуција“. Се гордеам со тој факт. Сцените во кои масовни толпи луѓе по долги години молк и страв посветено и редовно излегуваа на улица, здружено скандираа и со балони боја ги испогаѓаа одвратните споменици, симболи на репресијата и корупцијата, симболи...nezavisen.mk
Парафразирам ама тогаш напиша нешто во смисла,затуцан македонски народ,табу им е користење кокаин, а и плус Павле може да прави што сака во слободното време.
Инаку Румена е стар пријател со белото. Какви приказни има...![]()
Криво ми е шо ваков наркич, лаже студенти.Се чека Румена Бужаровска да напише срцепателно четиво како за орангутанот Павле:
![]()
Народен суд - Независен Весник
РУМЕНА БУЖАРОВСКА Бев дел од „Шарената револуција“. Се гордеам со тој факт. Сцените во кои масовни толпи луѓе по долги години молк и страв посветено и редовно излегуваа на улица, здружено скандираа и со балони боја ги испогаѓаа одвратните споменици, симболи на репресијата и корупцијата, симболи...nezavisen.mk
Парафразирам ама тогаш напиша нешто во смисла,затуцан македонски народ,табу им е користење кокаин, а и плус Павле може да прави што сака во слободното време.
Инаку Румена е стар пријател со белото. Какви приказни има...![]()
A kako pisi, ajde bas me interesira kako ti si go tolkuvas ustavot.Ова е веројатно во твојот Устав, во Уставот на Македонија не пишува така.
pos: па кај третиот, па кај четвртиот се додека стигне до мене коа јас ќе бидам мандатар
)
Mnozinstvoto gragjani so pravo na glas okolu teritorijalnata podelba.ех откога му се даде власт и станаа хунта очекуваш да го симнеш со силен грб од странство и цел систем, при уценети и затворани луѓе, толку е тоа, странците си ја чуваа инвестицијата за да ги допотпишат гомната со татарите.
И сам знаеш дека не си во право, ако е така тогаш и овој народ сакал рамковен или територијална поделба