Не сум против демократија туку знам математика еден во у 2.000.000 е 0.0000005% затоа не гласам. Демократија е добра работа и сум за. Само знам дека гласот ми е математички безначаен. И поради тоа не гласам.
Еден глас да можам би го продал. Што фајде од него. Само не вреди ништо.
Автоматски споено мислење:
Имало нешто како слободно движење. А за ЕУ кога ќе ми се оди тогаш ќе одам можеби и преселил.
Не сум геј ни лгбт. А ЕУ не ми е многу битна народот сака во ЕУ барем мнозинството а тоа значи и прифаќање на сите услови. Ако мнозинството е против ЕУ тогаш немора ништо со Бугарите.
Јас сум само за мир ЕУ не ми е многу битна.
Ни геј сум ни знам што има фајде од ЕУ. Има некои ситници. Има и лоши работи во ЕУ. А дали е ЕУ е добра за мк незнам. Само викаат ќе било побезбедно таму. Или што ти ја знам. Не знам детали. Ама ако сакаат луѓето нека влезат зошто најголем дел сакаат.
abe ne zaebavaj ti ne se dvizis ti zivees u eftina drzava. dvizenje si kaza do vrnjacka banja.
ti ustvari sakas da zivees vo mkd zasto e eftino a plukas po nea. sakas da e kako eu demek ama fakt e deka ako e ko ger ili danska ke plakas 3-4 pati poskap zelencuk, kvdrat ke ti 5-10k i bukvlano ke treba 3 pati poveke da zarabotuvas za da zivees na slicno nivo. tesko toa so 100-200-300k kapital stef. ke treba da se vratis na rabota...
Вистина е дека сите се небитни и е ирационално да се следи политика и да се гласа. Е сега многу луѓе гласаат и следат политика е тоа е уште еден факт да размислиш колку се глупи луѓето. Е со оглед какви гласаат не е ни чудо што имаме такви политичари.
Каква заблуда човече. Цела младина е за ЕУ и ти гарантирам не гледаме тв вести. Ние сме за ЕУ бидејќи во ЕУ најдобро се живее.
Тебе таму ти ја перат главата дека во Русија е рај.
Шекспир повеќето луѓе се за ЕУ, да, односно својата иднина ја гледаат како жители во земјите од ЕУ, секојдневно среќавам луѓе кои ми тврдат дека се во фаза на иселување од дупкава, некаде по западна или северна Европа... Толку имам да ти кажам за Европската перспектива и иднина во/за оваа вукојебина !
Вистина е дека сите се небитни и е ирационално да се следи политика и да се гласа. Е сега многу луѓе гласаат и следат политика е тоа е уште еден факт да размислиш колку се глупи луѓето. Е со оглед какви гласаат не е ни чудо што имаме такви политичари.
Премиерот Димитар Ковачевски утре ќе биде домаќин на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Средбата е закажана за 16 часот во просториите на Владата. Оваа средба доаѓа по низа препукувања меѓу двете страни, а последните обиди за средба беа отфрлени од страна на Власта бидејќи опозицијата...
Премиерот Димитар Ковачевски утре ќе биде домаќин на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Средбата е закажана за 16 часот во просториите на Владата. Оваа средба доаѓа по низа препукувања меѓу двете страни, а последните обиди за средба беа отфрлени од страна на Власта бидејќи опозицијата...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.