Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.899
Поени од реакции
4.699
Nasincite obicno tamu rabotat minimalec, ne ocekuvam od niv kojznae kolku pari.
No pobogatite kako Kris Pavlovski investiraat.
Ne moze da sakame da gi privleceme a od druga strana da ne gi prifakame.
Има богати посебно од постарите генерации ама Македонија им е на последните места за инвестирање, ретки се луѓето како Зуко на пр

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.273
Поени од реакции
2.120
taka e druze mi doslo do tebe da ti se falam sto u zivot od mkd ne si mrdnal :pos: ti 2 (DVA) odmora u grcka ako isteras godisno si na konj... kurton
Ти за фалење најде да зборуваш? Па нема некој на форумов што не разбрал колку бизниси имаш, колку курви си изебал, и колку пати си бил по Азија, отров еден.

Значи ако некој не може да си дозволи повеќе од 2 одмори во годината за тебе е куртон?

Да ти се испомочам во тоа егото гнасно што го имаш, ГНОЈ ЕДЕН!

Sent from my iPhone using Tapatalk

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.053
Поени од реакции
25.634
Има богати посебно од постарите генерации ама Македонија им е на последните места за инвестирање, ретки се луѓето како Зуко на пр

normalno. imas 20 zemji megu mkd i usa/aus sto se poeftini i podobri za investicija. treba da me ubedis deka karahiram porcelanka e dobra investicija zosto trajce vo ger i maja u svedska nasle pazar i ako jas investiram x a ti go vodis toa za 5 god ke dobijam xx...

usa/aus/can dijasporata e banka/investickiot fond sto vi treba, eu dijaspora vi se bdm vie treba da gi vodite i rabotite vo tie investicii, ako cekas nekoj od preku barata toa da go pravi ondak nisto ne si sfatil.
Автоматски споено мислење:

Ти за фалење најде да зборуваш? Па нема некој на форумов што не разбрал колку бизниси имаш, колку курви си изебал, и колку пати си бил по Азија, отров еден.

Значи ако некој не може да си дозволи повеќе од 2 одмори во годината за тебе е куртон?

Да ти се испомочам во тоа егото гнасно што го имаш, ГНОЈ ЕДЕН!

jas samo odgovaram na prasanja nikad ne sum iniciral info, ali milo mi e sto pratis i sfakas kakov opinok si so deksterot u sporedba so random dijasporec. kurton glup

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.850
Поени од реакции
12.072
Ево вистински пример, самиот се јави! За ова зборувам, за вакви луѓе. Полни су комплекси, трауми, стресови, надуени, полни со себе, себични.
Овде се останати неспособните, способните се надвор и сега тие ќе им кажуваат на неспособните што треба да прават.
Државава наша не е добра, тоа сите ќе се сложиме. Прашањето е дали ќе беше подобро Кано и компанија да останеше овде? Убеден сум дека ќе беше, баш ми е мака што не е во Македонија и место да придонсеува, мора вака да јаде г....
Верувам дека и самиот не сака така да се однесува, но што да прави, си има работа со незнајковици и копуци

На сите да ви се одземе гласот! И кога ќе дојдете да си ги поправате забите, на сите една Траповска такса.

(да не грешам душа, има и нормални нашинци, не се сите како Кано и другарите)
Успешни благодареејќи на дедо и баба кои мигрирале кога имале шанса иначе кур тој со овој памет што ке мрднеше подалеку од Балканов

• Ми се допаѓа
Reactions: y2k

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.273
Поени од реакции
2.120
normalno. imas 20 zemji megu mkd i usa/aus sto se poeftini i podobri za investicija. treba da me ubedis deka karahiram porcelanka e dobra investicija zosto trajce vo ger i maja u svedska nasle pazar i ako jas investiram x a ti go vodis toa za 5 god ke dobijam xx...

usa/aus/can dijasporata e banka/investickiot fond sto vi treba, eu dijaspora vi se bdm vie treba da gi vodite i rabotite vo tie investicii, ako cekas nekoj od preku barata toa da go pravi ondak nisto ne si sfatil.

jas samo odgovaram na prasanja nikad ne sum iniciral info, ali milo mi e sto pratis i sfakas kakov opinok si so deksterot u sporedba so random dijasporec. kurton glup
Гној, тебе освен по твоето фалење на форумов, нема по што друго човек да те запамти.

Не треба да те прати, не треба ни никнејм да види некој, доволно е да прочита мислење, јасно е за кое копито станува збор.

На кое прашање одговори бе клошар? Вошкар еден, куртон бил некој што не можел да си дозволи повеќе од 3 одмори во годината.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.053
Поени од реакции
25.634
Гној, тебе освен по твоето фалење на форумов, нема по што друго човек да те запамти.

Не треба да те прати, не треба ни никнејм да види некој, доволно е да прочита мислење, јасно е за кое копито станува збор.

На кое прашање одговори бе клошар? Вошкар еден, куртон бил некој што не можел да си дозволи повеќе од 3 одмори во годината.

vazno pratis i me pamtis amebo :icon_mrgr:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.053
Поени од реакции
25.634
Успешни благодареејќи на дедо и баба кои мигрирале кога имале шанса иначе кур тој со овој памет што ке мрднеше подалеку од Балканов
oh be kopilj jas u azija pravam pari ne u aus... u aus ziveam. ali toa e, ti ke si glasas za dimce i ke sonuvas ubavi raboti tolku ti e pametot

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.273
Поени од реакции
2.120
oh be kopilj jas u azija pravam pari ne u aus... u aus ziveam. ali toa e, ti ke si glasas za dimce i ke sonuvas ubavi raboti tolku ti e pametot
Абе абдал, кого го заболе курот кај правиш ти пари? Еден куп луѓе пават пари на форумов, и што?

Кој те праша канцер еден!

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.053
Поени од реакции
25.634
Пратам тајмлајн копито едно, ако знаеш што е тоа.

prati de...

ne go menuva faktot deka si mizerno kopile bez 2 grama pamet.

u kusi crti kopilj kako tebe koga ke dojde preku barata na gosti kaj rodnini prvo spie na kauc 2 nedeli pa posle 5 meseci rmba da se vrati u mk so nekoj dolar.... i ti najde da jades gomna za kako bilo nadvor i kade investirale lugeto... mrsh

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.273
Поени од реакции
2.120
prati de...

ne go menuva faktot deka si mizerno kopile bez 2 grama pamet.

u kusi crti kopilj kako tebe koga ke dojde preku barata na gosti kaj rodnini prvo spie na kauc 2 nedeli pa posle 5 meseci rmba da se vrati u mk so nekoj dolar.... i ti najde da jades gomna za kako bilo nadvor i kade investirale lugeto... mrsh
Оди клецни некоја курва бе, се изгуби начисто :)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.053
Поени од реакции
25.634
Абе абдал, кого го заболе курот кај правиш ти пари? Еден куп луѓе пават пари на форумов, и што?

Кој те праша канцер еден!

a koj tebe ti odgovori, ima citiran clen be glup eden

Оди клецни некоја курва бе, се изгуби начисто :)

majaka ti doma e?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.850
Поени од реакции
12.072
Океј случајно се препозна некако иако не беше за тебе наменето ама од аус 99% ради дедо и баба сте тоа што сте
Кај сакаш прави пари битно можноста што ти ја овозможиле

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.053
Поени од реакции
25.634
Океј случајно се препозна некако иако не беше за тебе наменето ама од аус 99% ради дедо и баба сте тоа што сте
Кај сакаш прави пари битно можноста што ти ја овозможиле
ne e ova tocno. imas branovi u 60tite, 90tite i 2010tite....

i nikoj ne mi ovozmozil nisto, se sam sum napravil.

Kajgana Shop

На врв Bottom