Да ги бараме ли афирмативните постови за Мицкоски што ненадејно секнаа кога ја ебаа калимерата со Стефче или да те оставам во топлите препони на Фуркан и Мечка.
Многу лош договор,Агим Красничи е буквално од никакво значење сега за Македонија едино ако може да го контролира кланот Грчец оти се контра со неговите од стара школа Албанци,Кондово.
Требаше да се иде на овие од Смилковско Езеро или повисока категорија на криминалци.
Но може да се гледа и од друг агол, тие од смилковско езеро и нивното неиспорачување утре косово може тродупло да ги плати, да не зборуваме за спомениците за тие накази и монструми.
Во подобра позиција ќе ги уценуваме за македонското малцинство и општина гора.
Не бев сигурен што точно беше, ама претпоставував дека е чаура. Нормално ова не ја спречи менталната комуњара да јаде гомна како Љубе Бошковски застрелал новинарка и да дигаат џева за сопствени цели.
Чаура беше. И не беше некоја сериозна повреда меѓутоа медиумите направија голема фама и го распнаа Љубе. Но самиот Љубе си беше крив, самиот си ја навлече бељата. Прво, кој курац воопшто му требаше да пука? Второ, ако веке пукаш, рецимо ради пр, треба одговорните да се погрижат за безбедност, луѓето да ги тргнат на безбедно растојание... Вака на медиумите кои беа против им оставиа волеј, од ништо да направат нешто... Реално, војник или обичен човек без задни намери, нема воопшто ниту да изреагира на удар од чаура, може евентуално да опцуе во себе...
Не бев сигурен што точно беше, ама претпоставував дека е чаура. Нормално ова не ја спречи менталната комуњара да јаде гомна како Љубе Бошковски застрелал новинарка и да дигаат џева за сопствени цели.
Чаура беше. И не беше некоја сериозна повреда меѓутоа медиумите направија голема фама и го распнаа Љубе. Но самиот Љубе си беше крив, самиот си ја навлече бељата. Прво, кој курац воопшто му требаше да пука? Второ, ако веке пукаш, рецимо ради пр, треба одговорните да се погрижат за безбедност, луѓето да ги тргнат на безбедно растојание... Вака на медиумите кои беа против им оставиа волеј, од ништо да направат нешто... Реално, војник или обичен човек без задни намери, нема воопшто ниту да изреагира на удар од чаура, може евентуално да опцуе во себе...
Ја би те замолил лично тебе да не ја браниш Девица и Македонија од Мекдоналдс у Германија и да дојдеш да допринесеш нешто повеќе од бладање по форумов.
Класично енверче, виртуелен патриот.
Па нели он беше сиромашната каста у општествово, дете на стечајци…
Што е сеа ова следење пример на капиталисти?
Ја би те замолил лично тебе да не ја браниш Девица и Македонија од Мекдоналдс у Германија и да дојдеш да допринесеш нешто повеќе од бладање по форумов.
Класично енверче, виртуелен патриот.
Па нели он беше сиромашната каста у општествово, дете на стечајци…
Што е сеа ова следење пример на капиталисти?
Ја би те замолил тебе лично да не ми ги таласиш мудава туку и да цицнеш чим имаш толку мерак. Ќе ти даам и некое сосче од Мекдоналдс у Германија гратис.
„Медиумите во Албанија Маска.ал и Сири.нет пишуваат дека пратеникот Кастриот Реџепи е уценуван со видео – материјали од групата на Изет Меџити, потпретседателот на Демократската унија за интеграција, да не гласа за уривање на Владата на СДСМ – ДУИ.“ – објави информативниот портал „ин7“...
Автоматски споено мислење:
SE glupirash...sluchajot na strelishteto beshe po vina na Ljube , toj Kako minister SE nametna and odgovornoto lice, a ne samo novinarka, tamu imashe I lice of schwajcarskata ambasada...patem imashe za Ljube I predmet za nabavka na municija za Lavovite, a beshe direktno odgovoren za likvifacija na 7 avganistanski ekonomski migrani kaj Rashtanski lozja, za shto beshe uapsen vo begstvo, vo Hrvatska. Beshe uapsen I praten vo Hag za sluchaj na SCG, no SE ixvleche, a Trchulovski odleza. Ne SE dekavam dali on ili vlaot od Sds beshe odgovoren za sluchajot MASRI, za koja drzavata pretrpe gplema sramota a I plati debelo obeshtetuvanj
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.