- Член од
- 17 април 2024
- Мислења
- 645
- Поени од реакции
- 1.554
Што би рекол Мечка: ,,Ама ние сме десничари" хехе
Што би рекол Мечка: ,,Ама ние сме десничари" хехе
Прв пат ли им е?шо? инфомакс go prodade kukjata?
не се сите "комуњари" како тебе .шо? инфомакс go prodade kukjata?
Не е битно што значи, битно е дека ќе има еден прв вицепремиер...со која задача и улога, не ми е познато.Владата на „Мицкоски“ ќе има 5 вицепремиери, од кои еден прв вицепремиер
Да си го исечам на лице место , ако разбирам шо значи ова.
Аирлија работа!
Значи и за ова излажаа, Николовски на телма викаше нема да има функција прв вицепремиер.Владата на „Мицкоски“ ќе има 5 вицепремиери, од кои еден прв вицепремиер
Да си го исечам на лице место , ако разбирам шо значи ова.
Зошто секогаш изгледаат вака?
Јас незнам како Турчин има образ да зборува за рамноправност во Македонија5.2K views · 15 reactions | Дебата за правата на малцинските заедници го мотивираа пратеникот од ВРЕДИ Халил Снопче од собраниската говорница да рецитира стихови од турска песна на три јазици. Откако Бејџан Илјаз, од Демократската партијата на Турците, кој е во коалиција со Европскиот фронт предводена од ДУИ, побара турскиот јазик да биде рамноправен со останатите два јазика, па тој да може да говори на турски од собраниската говорница, веднаш доби предлог од ВМРО – ДПМНЕ да добијат заменик министерско место и така да се борат за правата на малцинствата. | TV Telma
Дебата за правата на малцинските заедници го мотивираа пратеникот од ВРЕДИ Халил Снопче од собраниската говорница да рецитира стихови од турска песна на три јазици. Откако Бејџан Илјаз, од...www.facebook.com
Комитски одговор, нема што. Леле каков дебакл ќе гледаме за скоро време кога ќе почнат шпоните по ист систем како досега.
Не сум битолски педер.Зошто секогаш изгледаат вака?