Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 6.858
- Поени од реакции
- 8.418
Оваа партија треба да се забрани и раководството на Босфор да се прати. Апсаана!
Оваа партија треба да се забрани и раководството на Босфор да се прати. Апсаана!
Јас ви честитам што добивте +1 пратеник од партија не постара од 3 месеци. Продолжете со унаказување на темелните идеали на Лефица, има доволно испрани мозоци да ве гласаат. Ве замислувам како мастурбирате за секоја пцовка/ дупка во законот што ја злоупотребува профето. Маму ви ибам ку..испрану.Форумски ботчиња што викавте дека Знам ќе имал повеќе гласови/пратеници од Левица арни сте ?
Многу работи не смеат да му се заборават на овој и тие треба да го втераат во доживотна ќорка. Ова за кое велиш да не му се заборави е "мачкина кашлица"Да не му го заборавиме ова
Лидерите на политичките партии кои се дел од Европскиот фронт :Од ромите за ДУИ гласаат оние избеганите од Косово кои наместо ромски 24 саати зборуваат албански јјазик и на сите пописи се изјаснуваат дека се албанции а не роми и таков пример ти се во Маџари после А1 телевизија кои пред неколку години палеа голема депонија од која се загадуваше Скопје зимскиот период.
Kako da gi oslobodat? Da gi proglasat za nevini ili Pretsedatelkata idna da gi pomiluva za nova godina ili koga odese taa rabota?...доволно патриотите да ги ослободат, најважно во моментот е тоа!
И затоа тројца од тој пакет Мендух Тачи,Бејџан Иљас и уште еден биле договорени со ВЛЕН да преминат кај нив па по тоа ќе видиш колку е реалната бројка на ДУИ.Лидерите на политичките партии кои се дел од Европскиот фронт :
1. Али Ахмети од ДУИ,
2. Мендух Тачи од ДПА,
3. Зиадин Села од АА,
4. Народното движење лидер Скендер Реџепи,
5. Европската демократска партија лидер Аријанит Хоџа,
6. Демократската партија на Турците лидер Бејџан Иљас,
7. Сојузот на Ромите со лидерката Фатима Османовска.
...така да и ДУИ не е само ДУИ, туку е во пакет.
Јавно кажа дека ако стане претседател ќе ги помилува.Kako da gi oslobodat? Da gi proglasat za nevini ili Pretsedatelkata idna da gi pomiluva za nova godina ili koga odese taa rabota?
Ќе мора да земат албанска партија за да не се налутат пријателите од западИмам прашање, за формирање на влада сега, на ВМРО не му треба ниедна од албанските партии, може да се формира и со поддршка од ЗНАМ или Левица, така? И ако е така, а формира влада со ВЛЕН, нели е тоа закопување на нож во грб на македонците кои го изгласавме уште првиот ден од мандатот..
Za formiranje na vllada vo Makedonija.. mora e da ima Albanci vo nea. Goodnight.Имам прашање, за формирање на влада сега, на ВМРО не му треба ниедна од албанските партии, може да се формира и со поддршка од ЗНАМ или Левица, така? И ако е така, а формира влада со ВЛЕН, нели е тоа закопување на нож во грб на македонците кои го изгласавме уште првиот ден од мандатот.. Видов објава од ВЛЕН, најавуваат преговори со ВМРО уште од утре.
o ti druze ako si dobar matematika sto go prasuvas tuka na kaurski forum izracunaj i pisi go na ilirirski forum iliridaautohtonious.albIma li shansi vo ie2 da gubi eden pratenik DUI ?