Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 август 2018
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.714
Друже сега да дојдам до Велес гарант ќе ти најдам дома под каучот некое знаме со ружата, едноставно е комуњар си е комуњар и нема бегање од тоа.
За друг мислев дека зборуваш.. :ROFLMAO:

Небитно, Курто-Мурто исти к*р

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
Овие како него ми се најјаки. Абе не не бива, не одите на гласање, зошто нели прекрасно е шиптаритe да те искупат и сдс да си е на власт. Јас полов орган оставам ако ваквите како него не го сонуваат Бране уште навечер :D
Се надевам дека мислиш на ликот кон кого го упатив овој коментар. Јас ќе гласам на овие избори, не планирам Агелер да ми каже за кој да гласам.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.714
Сега-за сега со резултати еднакви на „0„, како и неговите сопартијци-градоначалници низ „нашата земјата„.
Немој така…
Сега ќе испаднат со отчети и програми во 1533677 чекори!

Бтв, Еленчето е наводно слободна, па ете му шанса… освен ако и тој не е од “другото крило”:ROFLMAO:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
Друже сега да дојдам до Велес гарант ќе ти најдам дома под каучот некое знаме со ружата, едноставно е комуњар си е комуњар и нема бегање од тоа.
Грешка си, ќе му најдеш знаме од САД, слика од Агелер и тоа врамена и уплати од УСАИД на трансакциска и тоа на монгу мали суми затоа што шефовите ги прокурцаа парите на дрога и курви па на овие им фрлаат трошки.

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.651
За друг мислев дека зборуваш.. :ROFLMAO:

Небитно, Курто-Мурто исти к*р
На Даркомиц мислеше, а Илко помисли дека за мене си мислел.Овој па Даркомиц дури и лајк ти ставил.:ROFLMAO:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
На Даркомиц мислеше, а Илко помисли дека за мене си мислел.Овој па Даркомиц дури и лајк ти ставил.:ROFLMAO:
Глупчо, на тебе мислеше, толку ти фуфка од мене што на кирилица никот ми го пишуваш :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
14 август 2018
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.714
Не бе..
даркомиц му реплицираше на александар91, а Илко па на рарко за тој :pos:
Небитно.. се посмеав

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.787
Поени од реакции
5.717
stop darkomic abuse.
останавливатьсја даркомиц злоупотреблјать

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
Најдебилните постови во последно време ги пишува овај цицмиц од Левица. Една држава ко Венецуела ја отепаа овај пишува фоките, Вардар, флотата. Труп трупосан.
Не велам дека не треба да се гласа за Левица, тоа е скрос др муабет. Репликава е стрикно за глупостиве што ги пишува.
Откако ја отепаа Венецуела отидоја на бацирака кај нив за нафта а тој што го правеа претседател, кој и Влатко Ѓорчев го поддржа, сега продава пици во Мајами. Е толку ја отепаа Венецуела.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
Оф леле...Долга и широка е, како и да е.:D
Остај ти сега туку ај раскажи ни како тоа го замислуваш средувањето на Левица од страна на историски најслабата, не по килажа, амбасадорка во Македонија? Ќе го однесат Апасиев на -6 спрат и ќе го приклучат на индуктор од полски телефон, така ви раскажуваат бајки шефовите од УСАИД или некое друго по бедно сценарио е во игра?

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.454
Поени од реакции
5.176
Спомнаа ли дпне нешто од битните теми или е мавање празна слама со пуштање водичка и залажување на патриоти со "патриотски" приказни?

Би набројал само 3 работи и кој е ставот на дпне за
1. Враќање на уставното име
2. Укинување на рамковен
3. Коалицирање со терористи на учк

Они бараат Македонски гласови со лажење на лесноумен народ кој се пали на нивните басни а после избори остваруваат шиптаpски агенди ко по обичај, лицемерие до бескрај
Значи ќе чуеме ли став од некој познавач/симпатизер и штабен... за:
2. Укинување на рамковен

И мене ме интересира, не дека не знам кој е ставот ама сакам да го слушнам од некој што толку жестоко брани ставови на ДПсНЕ.

------------
Нема зима ако игнорирате, за ден два повторно ќе биде поставено само тогаш со понудени одговори.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.306
Поени од реакции
11.644
Откако ја отепаа Венецуела отидоја на бацирака кај нив за нафта а тој што го правеа претседател, кој и Влатко Ѓорчев го поддржа, сега продава пици во Мајами. Е толку ја отепаа Венецуела.
Цел муабет ми е дека има повеќе видови на опструкции за да ја закочиш некоја влада/држава и да ја уценуваш или направиш немоќна. Не е само за уши и в амбасада. Ама како што гледам тешко ти е да го сфатиш ова.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
Значи ќе чуеме ли став од некој познавач/симпатизер и штабен... за:
2. Укинување на рамковен

И мене ме интересира, не дека не знам кој е ставот ама сакам да го слушнам од некој што толку жестоко брани ставови на ДПсНЕ.

------------
Нема зима ако игнорирате, за ден два повторно ќе биде поставено само тогаш со понудени одговори.
1. Тоа е ..
2. Тоа е ..
3. Тоа е ..
Тие се ставовите на ДПНЕ по однос на прашањата кои ти ги постави и тоа според истиот редослед по кој ти ги постави.

Kajgana Shop

На врв Bottom