Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2024
Мислења
51
Поени од реакции
166
Пошо нема кој шкон да се стави кој е заслужен за Мкд (барем јас таков не знам), химната ќе биде без текст како на Шпанија. Ние ќе си потпевнуваме тие ќе си ќутат и туто комплето

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.420
Поени од реакции
23.278
Хаха
Ајде ќе тераме и на таков начин муабет , ќе си играме курташак за битни работи.
Тоа ли ти е целта со вакви иронични коментари?

Ко јас комунистите на грб да ги носам..
Добро де не се лути, смешно ми падна што го опиша староновиот грб до најситен детал.

Инаку мене не ми пречи лав иако мислам дека ќе биде некој Франкештајн симбол па поради тоа сметам дека подобро е да не го чепкаме моменталниот грб.

Последно уредено:
Член од
14 август 2006
Мислења
45.393
Поени од реакции
84.650
ВМРО со родововото образование нека се ебе у гз со зажарено железо. Ќе има плачење после.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.415
Поени од реакции
30.879
Дубаи одбива истрага на финансии и екстрадиција со европски земји.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.084
Поени од реакции
6.230
Дубаи одбива истрага на финансии и екстрадиција со европски земји.
Интересно е што грујо како и бгнес кој е портал близок до борисов го напаѓаат зајакот, од каде борисов и грујо кои не сакаа да се видат имаат исти интереси, блискоста на вмро и герб е чудна, очигледно беше и навивањето на мицко пред бугарските избори за борисов.
Прашање на време е кога ќе почне договореното сценарио мицко борисов и медиумското перење на мозоци за простата раја.
Во секој случај ние губиме, ако зајакот е предавник овие се велепредавници.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.751
Поени од реакции
25.174
Интересно е што грујо како и бгнес кој е портал близок до борисов го напаѓаат зајакот, од каде борисов и грујо кои не сакаа да се видат имаат исти интереси, блискоста на вмро и герб е чудна, очигледно беше и навивањето на мицко пред бугарските избори за борисов.
Прашање на време е кога ќе почне договореното сценарио мицко борисов и медиумското перење на мозоци за простата раја.
Во секој случај ние губиме, ако зајакот е предавник овие се велепредавници.
tebe kurtonite od sharenava ne ti kazale deka se za frlanje izgleda :lolzz:

Kajgana Shop

На врв Bottom