Таман е, уживај.На каков отпор мислиш. Ќе му направат воен удар како на Аљенде во Чиле , или ќе пратат фоки по Вардар да го нападнат собранието како што едно дебилче што бладаше. За воен удар тешко нелако, маторицата ги даде тенковите бакшиш. Фоките побрзо ќе се отрујат отколку што ќе успеат да го препливаат Вардар. Вакви дебилни анализи ни пред маалска продавница ме поминуваат.
Си ја заработи дневницата од УСАИД? Или ти се потроши сценариото па отиде кај шефот по новоТаман е, уживај.
Ете до колку антипатични ликови сте ваквите појави.Си ја заработи дневницата од УСАИД? Или ти се потроши сценариото па отиде кај шефот по ново
Оди да ме накодошиш кај Алгелер под итно. Сакам да ме стави на црна листа. Слаба замена си ти за Шарпи, со него имаше добар мајтап ти одма на плачки ја свртеЕте до колку антипатични ликови сте ваквите појави.
Гомна од кои си патиме, слугите на американска амбасада од која исто си патиме. Посакувам да дојде еден ден кога сите вакви вошки ќе бакнуваат руска чизма, благослов нека им биде ова.Прегледај го приврзокот 410836
Прегледај го приврзокот 410837
Добро бе што е со човеков?
А да беше нападот во Париз, Лондон или Вашингтон, ќе туреше таква слика, иако овие 3 престолнини дале наредби за далеку поголемо распарчување на Македонија од Москва.
Убаво кажа! “Гомна од кои си патиме”!Гомна од кои си патиме, слугите на американска амбасада од која исто си патиме. Посакувам да дојде еден ден кога сите вакви вошки ќе бакнуваат руска чизма, благослов нека им биде ова.
Овие како него ми се најјаки. Абе не не бива, не одите на гласање, зошто нели прекрасно е шиптаритe да те искупат и сдс да си е на власт. Јас полов орган оставам ако ваквите како него не го сонуваат Бране уште навечерОди да ме накодошиш кај Алгелер под итно. Сакам да ме стави на црна листа. Слаба замена си ти за Шарпи, со него имаше добар мајтап ти одма на плачки ја сврте
Не бе, “млади сили” е тојОвие како него ми се најјаки. Абе не не бива, не одите на гласање, зошто нели прекрасно е шиптаритe да те искупат и сдс да си е на власт. Јас полов орган оставам ако ваквите како него не го сонуваат Бране уште навечер
А кога му пуштија наредба од кале патриот да изиграва па зема да се прави како во 2001 пред Шипковица да преспивал цела година, па видеа за Радуша па као на Али му се заканува, умрев од смеење. Каков американски протекторат станавме повеќе ми се гади од вакви ликови него од шипците.Убаво кажа! “Гомна од кои си патиме”!
Ама овие исти лајна, да дојде руска чизма, има први да испаднат на улица со портрет на Путин, и грлато да ја пеат Росија свободна!
Не го заборавај тоа… аморфна протозоична маса, која оди исклучиво по храна(читај пари)!
Е вакви лајна ни ја сјебаа државата од 91’ва до денес!
Кој рече бе опаш еден дека уживаме што се Албанците на власт?Овие како него ми се најјаки. Абе не не бива, не одите на гласање, зошто нели прекрасно е шиптаритe да те искупат и сдс да си е на власт. Јас полов орган оставам ако ваквите како него не го сонуваат Бране уште навечер
А ја‘ па се чудам...од кај (ис)падна овој (Муцунски, нели...), а згора на тоа, „ни едно, ни две„ и оп-градоначалник!
Друже сега да дојдам до Велес гарант ќе ти најдам дома под каучот некое знаме со ружата, едноставно е комуњар си е комуњар и нема бегање од тоа.Кој рече бе опаш еден дека уживаме што се Албанците на власт?
Се собирате тука како некоја ретардирана секта и другите ги обвинувате дека се партиски платеници.
Слободно, ќе договориме и место и време.Те поканив еднаш да дојдеш да се запознаеме и да ги запознаеш моите другари и пријатели, па за кратко време ќе сфатиш дали сум комуњар или не.Друже сега да дојдам до Велес гарант ќе ти најдам дома под каучот некое знаме со ружата, едноставно е комуњар си е комуњар и нема бегање од тоа.