Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.651
На каков отпор мислиш. Ќе му направат воен удар како на Аљенде во Чиле :pos: :pos: :pos: , или ќе пратат фоки по Вардар да го нападнат собранието како што едно дебилче што бладаше. За воен удар тешко нелако, маторицата ги даде тенковите бакшиш. Фоките побрзо ќе се отрујат отколку што ќе успеат да го препливаат Вардар. Вакви дебилни анализи ни пред маалска продавница ме поминуваат.
Таман е, уживај.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
Ете до колку антипатични ликови сте ваквите појави.
Оди да ме накодошиш кај Алгелер под итно. Сакам да ме стави на црна листа. Слаба замена си ти за Шарпи, со него имаше добар мајтап ти одма на плачки ја сврте :pos: :pos: :pos:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.306
Поени од реакции
11.644
Најдебилните постови во последно време ги пишува овај цицмиц од Левица. Една држава ко Венецуела ја отепаа овај пишува фоките, Вардар, флотата. Труп трупосан.
Не велам дека не треба да се гласа за Левица, тоа е скрос др муабет. Репликава е стрикно за глупостиве што ги пишува.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Прегледај го приврзокот 410836
Прегледај го приврзокот 410837

Добро бе што е со човеков?
А да беше нападот во Париз, Лондон или Вашингтон, ќе туреше таква слика, иако овие 3 престолнини дале наредби за далеку поголемо распарчување на Македонија од Москва.
Гомна од кои си патиме, слугите на американска амбасада од која исто си патиме. Посакувам да дојде еден ден кога сите вакви вошки ќе бакнуваат руска чизма, благослов нека им биде ова.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.714
Гомна од кои си патиме, слугите на американска амбасада од која исто си патиме. Посакувам да дојде еден ден кога сите вакви вошки ќе бакнуваат руска чизма, благослов нека им биде ова.
Убаво кажа! “Гомна од кои си патиме”!

Ама овие исти лајна, да дојде руска чизма, има први да испаднат на улица со портрет на Путин, и грлато да ја пеат Росија свободна!

Не го заборавај тоа… аморфна протозоична маса, која оди исклучиво по храна(читај пари)!
Е вакви лајна ни ја сјебаа државата од 91’ва до денес!

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Оди да ме накодошиш кај Алгелер под итно. Сакам да ме стави на црна листа. Слаба замена си ти за Шарпи, со него имаше добар мајтап ти одма на плачки ја сврте :pos: :pos: :pos:
Овие како него ми се најјаки. Абе не не бива, не одите на гласање, зошто нели прекрасно е шиптаритe да те искупат и сдс да си е на власт. Јас полов орган оставам ако ваквите како него не го сонуваат Бране уште навечер :D

Член од
14 август 2018
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.714
Овие како него ми се најјаки. Абе не не бива, не одите на гласање, зошто нели прекрасно е шиптаритe да те искупат и сдс да си е на власт. Јас полов орган оставам ако ваквите како него не го сонуваат Бране уште навечер :D
Не бе, “млади сили” е тој :ROFLMAO:
Ама толку се ист курташак, што мање-више може во една партија да се спојат;)

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Убаво кажа! “Гомна од кои си патиме”!

Ама овие исти лајна, да дојде руска чизма, има први да испаднат на улица со портрет на Путин, и грлато да ја пеат Росија свободна!

Не го заборавај тоа… аморфна протозоична маса, која оди исклучиво по храна(читај пари)!
Е вакви лајна ни ја сјебаа државата од 91’ва до денес!
А кога му пуштија наредба од кале патриот да изиграва па зема да се прави како во 2001 пред Шипковица да преспивал цела година, па видеа за Радуша па као на Али му се заканува, умрев од смеење. Каков американски протекторат станавме повеќе ми се гади од вакви ликови него од шипците.

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.651
Кој рече бе опаш еден дека уживаме што се Албанците на власт?
Се собирате тука како некоја ретардирана секта и другите ги обвинувате дека се партиски платеници.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.942
Поени од реакции
5.083
А ја‘ па се чудам...од кај (ис)падна овој (Муцунски, нели...), а згора на тоа, „ни едно, ни две„ и оп-градоначалник!

На општина која не ја познава, „није одавде„, да управува со нешта за кои не е квалификуван...

Сега-за сега со резултати еднакви на „0„, како и неговите сопартијци-градоначалници низ „нашата земјата„.

Ај да видам колку ќе се разликува од неговите двајца претходници...или дали и он ќе стане “комшија„ барем со пола „Аеродром„.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Кој рече бе опаш еден дека уживаме што се Албанците на власт?
Се собирате тука како некоја ретардирана секта и другите ги обвинувате дека се партиски платеници.
Друже сега да дојдам до Велес гарант ќе ти најдам дома под каучот некое знаме со ружата, едноставно е комуњар си е комуњар и нема бегање од тоа.

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.651
Друже сега да дојдам до Велес гарант ќе ти најдам дома под каучот некое знаме со ружата, едноставно е комуњар си е комуњар и нема бегање од тоа.
Слободно, ќе договориме и место и време.Те поканив еднаш да дојдеш да се запознаеме и да ги запознаеш моите другари и пријатели, па за кратко време ќе сфатиш дали сум комуњар или не.
Што има уствари да ти се правдам воопшто.Глупи сте како курови со ваквите обвинувања.

Kajgana Shop

На врв Bottom