- Член од
- 20 април 2023
- Мислења
- 988
- Поени од реакции
- 2.430
kaur e navreda za kaurite, ovoj e beta cock, McLovin lookalike so zelba da bide mazГлуп е како типичен, занесен каур.
kaur e navreda za kaurite, ovoj e beta cock, McLovin lookalike so zelba da bide mazГлуп е како типичен, занесен каур.
А ти се гледа дека ептен си запнат да лижиш нечиј анусГлуп е како типичен, занесен каур.
Нешто ми ти сметам? Да не ти сметав немаше толку гомна за мене да изедеш.kaur e navreda za kaurite, ovoj e beta cock, McLovin lookalike so zelba da bide maz
kje mu pisham na dimo deka samo shteta mu praish po narod na rejtingot, sigurno i on nejke da ima bedna verzija na ljupcho zlatev vo partijaА ти се гледа дека ептен си запнат да лижиш нечиј анус
mi smeta tvojata retardirana samouverenost, tochnoА ти се гледа дека ептен си запнат да лижиш нечиј анус
Автоматски споено мислење:
Нешто ми ти сметам? Да не ти сметав немаше толку гомна за мене да изедеш.
Што чекаш пиши му, под услов да си доволно писмен. Гледам кирилицата сеуште ја немаш совладано.kje mu pisham na dimo deka samo shteta mu praish po narod na rejtingot, sigurno i on nejke da ima bedna verzija na ljupcho zlatev vo partija
wow kako kje zaspijam sega, siromashkata verzija na hari poter me navredi za pismenostШто чекаш пиши му, под услов да си доволно писмен. Гледам кирилицата сеуште ја немаш совладано.
Добро и толку? освен бедни навреди не ни очекував повеќе од тебе.wow kako kje zaspijam sega, siromashkata verzija na hari poter me navredi za pismenost
А да се описменеше и да почнеше да пишуваш малку по пристојно и без лични навреди или барем редовно да си ја пиеш терапијата?odlogiraj se i odi zivej mrsul levicharski, staro magare fanalo se rasprava po forumi so nepoznati lica. i dosta im pravish usluga na vemero memero, odlogiraj se i iscezni od internetot kako tom od myspace
marsh be che guevara wannabe, dzabe pishuvash kirilica koga najglupavoto neshto ispagja od tie tvoi staro-pedersko orientirani prstiА да се описменеше и да почнеше да пишуваш малку по пристојно и без лични навреди или барем редовно да си ја пиеш терапијата?
Те знаат од дома дека си олку нервозен? Не ти чини тоа, лошо е за здравјетоmarsh be che guevara wannabe, dzabe pishuvash kirilica koga najglupavoto neshto ispagja od tie tvoi staro-pedersko orientirani prsti
znam deka dodeka gi selektirash smajlinjata za da ispadne deka ne si navreden, tri chetiri solzi ti naviraat vo toa shashavite ochi pozadi tie kvisko beta naochariТе знаат од дома дека си олку нервозен? Не ти чини тоа, лошо е за здравјето
Навистина бедно од тебе ама тоа и може да се очекува од искмплексиран лигуш кој нема храброст ни името да си го напише. Сигуно на училиште си бил главниот кодош кој никој не го дружел и сега своите комплекси ги лечиш по форуми.znam deka dodeka gi selektirash smajlinjata za da ispadne deka ne si navreden, tri chetiri solzi ti naviraat vo toa shashavite ochi pozadi tie kvisko beta naochari
mclovin ok e, ne mi se pravdaj sea so glupi dosetki od 70titeНавистина бедно од тебе ама тоа и може да се очекува од искмплексиран лигуш кој нема храброст ни името да си го напише. Сигуно на училиште си бил главниот кодош кој никој не го дружел и сега своите комплекси ги лечиш по форуми.
За глуп како тебе и тоа е интелектуално достигнување.mclovin ok e, ne mi se pravdaj sea so glupi dosetki od 70tite
Ова од пасошот слика ти е а глупчо