Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
Глуп е како типичен, занесен каур.
А ти се гледа дека ептен си запнат да лижиш нечиј анус
Автоматски споено мислење:

kaur e navreda za kaurite, ovoj e beta cock, McLovin lookalike so zelba da bide maz
Нешто ми ти сметам? Да не ти сметав немаше толку гомна за мене да изедеш.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
kje mu pisham na dimo deka samo shteta mu praish po narod na rejtingot, sigurno i on nejke da ima bedna verzija na ljupcho zlatev vo partija

Нешто ми ти сметам? Да не ти сметав немаше толку гомна за мене да изедеш.
mi smeta tvojata retardirana samouverenost, tochno

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
kje mu pisham na dimo deka samo shteta mu praish po narod na rejtingot, sigurno i on nejke da ima bedna verzija na ljupcho zlatev vo partija
Што чекаш пиши му, под услов да си доволно писмен. Гледам кирилицата сеуште ја немаш совладано.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
odlogiraj se i odi zivej mrsul levicharski, staro magare fanalo se rasprava po forumi so nepoznati lica. i dosta im pravish usluga na vemero memero, odlogiraj se i iscezni od internetot kako tom od myspace
А да се описменеше и да почнеше да пишуваш малку по пристојно и без лични навреди или барем редовно да си ја пиеш терапијата?

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
А да се описменеше и да почнеше да пишуваш малку по пристојно и без лични навреди или барем редовно да си ја пиеш терапијата?
marsh be che guevara wannabe, dzabe pishuvash kirilica koga najglupavoto neshto ispagja od tie tvoi staro-pedersko orientirani prsti

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Те знаат од дома дека си олку нервозен? Не ти чини тоа, лошо е за здравјето :pos: :pos: :pos:
znam deka dodeka gi selektirash smajlinjata za da ispadne deka ne si navreden, tri chetiri solzi ti naviraat vo toa shashavite ochi pozadi tie kvisko beta naochari

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
znam deka dodeka gi selektirash smajlinjata za da ispadne deka ne si navreden, tri chetiri solzi ti naviraat vo toa shashavite ochi pozadi tie kvisko beta naochari
Навистина бедно од тебе ама тоа и може да се очекува од искмплексиран лигуш кој нема храброст ни името да си го напише. Сигуно на училиште си бил главниот кодош кој никој не го дружел и сега своите комплекси ги лечиш по форуми.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Навистина бедно од тебе ама тоа и може да се очекува од искмплексиран лигуш кој нема храброст ни името да си го напише. Сигуно на училиште си бил главниот кодош кој никој не го дружел и сега своите комплекси ги лечиш по форуми.
mclovin ok e, ne mi se pravdaj sea so glupi dosetki od 70tite

Kajgana Shop

На врв Bottom