Odlicno resenie.![]()
И Левица ко демек направиле нешо ,да купат време .Левица покренала 1 111 амандмани против законов со спорните фирми.
Додека ДПНЕ покренала само 2 (два) амандмани против законот.![]()
Јас работам 42 неделно .... Фаак јееееКако не знаеш? Тоа се „европските“ вредности на нео-феудална Северџанија, со кои се искачуваат убедливо на првото место на следнава листа:
Прегледај го приврзокот 375118
Не го даваме името во 2007 год. (само за надворешна употреба), го дадовме во 2020 ерга омнес.Odlicno resenie.
Taman ke napravime federalizacija so Albancite, pa airlija moze i so bugarite vo najskoro vreme. Ili... da ne se machime, da go deklarirame ostatokot bugarski i onaka.
Ocigledno e posladok od tuka, so ogled na toa sho site se iseluvaat, i taka i ke bide, dali ke ja federalizirate ili ne.Ама груб и суров е светот девојче.
Ќе ја купиш циглава или...Вака изгледа рекетот кон стратешките партнери, или - мала пажња за добринитe.
Нема врска ова со некаков автопат, ова ќе си биде бескрајно, генерациско цедење.
Не е толку важно што мислиш самиот за себе, многу поважно е што другите за тебе мислат. (околу нормалното)Фала богу,имало нормални луѓе сеуште
Кога толку не ја бива администрацијата во центарот на слободниот свет, не мислиш ли дека е време да им испратиме помош Црпе и Таче со екипата, да ги оправи (ако се прашувам, Црпе и Таче би ги оставил таму, секој заслужува такви државници)?Америчката администрација у живот немала полоша екипа у државава. Амбасадорката, некад службеничка ваљда у старата зграда кај Орце, поише сака да пројде време протоколарно церемонијално со старите пријателки новинарки на Велија, да пие по некое вино во винариите, да се слика на приеми небаре мислиш амбасадор на некоја од Вишеградска четворка е овде. У нејзино владеење, пошто дефакто од таму се дава амин за све, се дешаваат најкрупните криминали, ДУИ комплетно ги bdsm-ира и сдс и земјата. Некој си Таче со цело кумановско крило заглаени до гуша у сумњиви игри глумат некој си фактор. Оној Зечевич сака кога ќе порасне да биде Мијалков. Све тоа пред носот на слепана амбасадорка а може и калапи и она, којзнае. Користи и таа ова со Украина па не сме битни да и списка некој од нејзините да не си игра кур.
Све у свему, комплетен дебакал на америчкото влијание во земјава, и стечаен пораз на нивните пулени, пардон испрдоци на комуњарски служби. Мицко ни крив ни дужен може и ќе лапа 60ка плус на наредни избори, не би ме чудело.
Чекај предлагаш да се носи нов устав по бугарски терк, значи ли тоа дека во Северџганистан ќе има само Северџгани кои по сила стануваат северноМакедонци,... знаеш сепак ја би прво да си вратиме името а после лесно ќе пишуеме нов Устав.Сега му е мајката да Предложима во Северџанија да се воведе ИСТ устав како во БЛГАРИЈА...!!!!
Така е, ќе се иселуваат и во двата случаја, тоа е неизбежно.Ocigledno e posladok od tuka, so ogled na toa sho site se iseluvaat, i taka i ke bide, dali ke ja federalizirate ili ne.
Doma e onamu kaj sho ke si ja napravis.Така е, ќе се иселуваат и во двата случаја, тоа е неизбежно.
Само што во овој другиов случај, ќе има каде да се вратат некој ден, дома.
Ако мора под некој дај под Бугарија или Србија да бидеме.Doma e onamu kaj sho ke si ja napravis.
Ludi ste sho mislite deka Albancite ke zaprat do Kichevo.
Ne ste nauchile nisto, i ste osudeni na propast.
Kako sto i rekov, makedonecot nema kapacitet za drzavotvorenje, mozebi e podobro da bideme pod Ilirida, za da im se ischelichi karakterot na lugeto.
Колку лесно го пишуваш оваа “Kako sto i rekov, makedonecot nema kapacitet za drzavotvorenje,...“, а од каде ти знаеш дали и колку капацитет има Македонецот?Kako sto i rekov, makedonecot nema kapacitet za drzavotvorenje, mozebi e podobro da bideme pod Ilirida, za da im se ischelichi karakterot na lugeto.