Нема потреба САД да се меша во Израел затоа што овие сами можат да си се одбранат. Ова во Украина не го испуштаат САД и ќе продолжи уште.Не верувам ова да трае долго...АМА (ќе повторам уште еднаш АМА) ако состојбата ескалира и трае троа подолго, нема да ме чуди низ вода даја пуштат Украина. Израел е многу поважен партнер за САД отколку Украина.
Isti kur, ako me prasuvas mene.
Така ли правеа куртон? Браво.Вака и правеа и на Сирија, додека сириската влада се бореше со терористите, Израел заедно со колективниот запад вршеше ракетни напади на бази на сириската војска.
Тогај мал беше, не знаеш, се занимаваше со локална политика, уште фрлаше куртони на спомениците да падни владата на Грујо.
Кармата е кучка.
Ронче во елемент. Местенка!комедија е ова. Вие лубрикантите со протестите го замаравте Израел толку време, ова е ради потфрлање на воено разузнавање. Ништо чудно да е и внатрешна саботажа зошто ја изгласаа таа реформа.
Овде се работи за напад од голем обем, за што е потребна логистика, многу луѓе вклучени, а тоа значи дека нема шанси да не биде забележано од Израелците.овој напад е и голем удар за нивното разузнавање
Мене искрено ми е жал за двете страни. Ти си тој кој си го мава на колење на цивили од муџи, во зависност кој ти е спонзор.Така ли правеа куртон? Браво.
Сега дома си го маваш на колење цивили од муџи?
Јас сум многу зачуден зошто до сега нема атентати со дронови (дали поради политички или економски причини) особено во сиромашни и неспособни земји како нашата.Kje bide zaebano vo narednive vojni so gerilci. Site ovie skapi oruzja se lesna meta za improvizirani napravii za ic parj.