- Член од
- 1 јули 2012
- Мислења
- 2.374
- Поени од реакции
- 6.983
Претпоставувам, Ирска е најголемиот поддржувач на слободна Палестина во Европа.Зашто баш Ирска маме ви ебам ционистичко, ретардирано, инцестоидно ?
Претпоставувам, Ирска е најголемиот поддржувач на слободна Палестина во Европа.Зашто баш Ирска маме ви ебам ционистичко, ретардирано, инцестоидно ?
Они ти се ка левица у ЕП.Зашто баш Ирска маме ви ебам ционистичко, ретардирано, инцестоидно ?
Евреите имаат нов предлог, сите држави да сме земеле по 25 илјади Палестинци (а они да си го исчистат ѓубрето).Зашто баш Ирска маме ви ебам ционистичко, ретардирано, инцестоидно ?
Palestinians are angry at Russia after they received food products in a Russian humanitarian aid shipment that were way past the expiry date.
Да, затоа што слична судбина делат да бидат геноцидирани во својата земја. Мене поентата ми е како секоја ретардирана еврејска идеја мора да се реализира .Претпоставувам, Ирска е најголемиот поддржувач на слободна Палестина во Европа.
Газа нема никакво значење за никој друг освен за Израел и Палестинците, така да никој таму нема да се вмеша и да се направи големо срање. Израел секако ке ги реши Хамас, може за кратко време но може и да потрае, што подолго трае тоа полошо за населението од газа. Најдобро е Хамас веднаш и безусловно да се предадат за да не страда народот, ама изгледа Хамас го боли стапот за народот.Како што пишав во моето прво мислење на темава, отиде јабана Газа , веќе поделена на два дела , прашање на време кога ќе отиде цела.
Подобро за светот и цела популација е да остане на тоа , исто и Русија со 4те региона во џеб. Ако прерасне навистина во голема работава и имаме директен судир меѓу најголемите , полека да си се спремаме за завршницата.
^^ Етничко чистење, а?...и целосно да се исчисти тој појас.
Све је зајебано и гадно али не би подржал никад муслимани појќе у европа и колку сакаат да ќењаат како живееме со муслиманите добро исламот нема место во европа па и на балканот. Никад евреин не ми запалил црква или дигнал у ваздух со динамит или штала да напраел од црква и никад евреин не ми киднапирал народ и масакрирал и ми силувал жени а не дека не се зло али од овие две зла би го избрал помалото.^^ Етничко чистење, а?
Вие и за мигрантите навивавте (кога требаше да се спречуваат), сега навивате за 2+ милиони Палестинци да дојдат во Европа.
Поназад некоја страна постирав бомбардирана црква пред една недела. Евреите таму во Палестина бомбардираат цркви и убиваат Христијани. Ционистите биле поддржувачи на Ерменскиот Геноцид каде се убиени милиони ерменски Христијани... Така да нема да ги ставам сите Евреи во ист кош, ама ционистите не би те измочале ако гориш и ги молиш за помош.Све је зајебано и гадно али не би подржал никад муслимани појќе у европа и колку сакаат да ќењаат како живееме со муслиманите добро исламот нема место во европа па и на балканот. Никад евреин не ми запалил црква или дигнал у ваздух со динамит или штала да напраел од црква и никад евреин не ми киднапирал народ и масакрирал и ми силувал жени а не дека не се зло али од овие две зла би го избрал помалото.