Покер на Фејсбук

• Креатор на темата cige
  • Време на започнување

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Znae nekoj kako da napravam profilot da mi e privaten , t.e da pisuva odozgora privacy blocked ? fala :smir:

^ znae nekoj ?!:smir::smir::smir::smir::smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Вчера онака глеам имам 9,000 викам дај да поиграм малце и за саат направив 1,200,000..Денес викам дај пак да поиграм малце и за пола саат паднав на 0..Јбг..тоа е :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Имав 12 милиони,сеа ми здосади и сите ги изгубив...

REAL MADRID THE BEST

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
:)) toa nonstop mi se desava

Вчера онака глеам имам 9,000 викам дај да поиграм малце и за саат направив 1,200,000..Денес викам дај пак да поиграм малце и за пола саат паднав на 0..Јбг..тоа е :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Некогаш ми иде да го фрлам комјутерот на патот.

јас скала од рака,нему ке му извади боја на последна карта.:nesvest::nesvest::nerv::nerv:

Ф

Фил Ајви

Гостин

јас скала од рака,нему ке му извади боја на последна карта.:nesvest::nesvest::nerv::nerv:
А да имаш фул на флоп, а он да извади покер на турн и ривер? :pos2: Е тоа еднаш ми се случи.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

Вчера вака изгубив 1м...последна карта спушта и му вади скала,боја,3 пара...:zid:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе чудо е покеров. Има денови кога ми оди се од рака. Јас со 2 и 3 он со два кеца и ќе го тепам. Дали со скала дали со два пара важно ќе го тепам. Ама денови има кога не оди пша шо сакаш напрај. Јас со скала он со боја, јас со бојата он фул ќе ми извади:tapp:Е во тие моменти ми иде да го акнам мониторов:toe:
Инаку моментално сум со 2 милиона и нешто ситно на покерот:)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
295
Поени од реакции
105
Сликото од мојот провил многу ги нервира Грчиштата

Kajgana Shop

На врв Bottom