Позната личност од вашиот град/населба?

Член од
25 јули 2007
Мислења
100
Поени од реакции
1
Руфи Османи и Невзат Бејта

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Eва пејачката.
Ретко кој ја знае, али тука е само таа позната.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Од кај мен од насеље има неколку познати фацки...тоа сум Јас :), џеј џеј оу џи ака Јован Јованов, Пејачот на Мизар...горан ли како се викаше, Андријана Јаневска, живееше сега веќе покојниот Гоце Николовски (РИП легендо), Ивона Талевска новинарката од сител...ама мислам се пресели. Јебем ли га...има уше некои ама ги забораив...од Радишани маало тие се...

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Маријан Стојаноски

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Па после мене е...

Боро.

најголем тепач, мафијаш, пијаница, клошар ама најважното е најпознат .:toe:

Инаку без заебанција од Тетово смо познати по многу добри музички групе како и од рок теке и од рап.
Рок групата ,,Офсајд,, са пратња на Влатко Лазановски и заедно со него се во спотот ,,Обичен без тебе,,.
Имамо и доста познати андерграунд рап групе : ТХЦ, Екипата, Т-клан, Уличен метеж, Геноцид и многу други.
Ова зборим за млади људи. Инаку познати смо по и политичари... Тачи.
А од кј мене од населбата т.е од блок , хмм... Па од ОФсајд басистот туе живи. Инаку све таке уличари само. Никој да е нешто ,,позната личност,, .

Член од
21 декември 2008
Мислења
213
Поени од реакции
15
Градоначалникот живееше во мое маало. Се нема преселено, но од март повеќе не е градоначалник :D
Не знам дали важи :) но во куќата позади мојата, значи пак во тоа маало (Стар Конак, Штип) живееЛ Киро Глигоров. Други познати по градов може и има, ама не знам...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Арчи ми е комшија :icon_lol: доволно ми е тоа...

S

SSS-Stolica

Гостин
Пука козметика, Единствена опција, Некст Тајм, Елена Ристевска, Бисера и Бојана(оние близначкине) еден новинар од Канал5 не ми текнува кој беше, Гордана Јанкуловска и градоначалникот(Овие беа стрикно од Ново Лисиче)
Заборавив да го додадам и Мите Стоилов ракометарот

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Френки Далавера.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Во Кисела вода, кај економското до пред извесно време живееше Фрчко, ама изглеа се исели. А блиску до мене е и Калајџиев, прф. по кривично право,го имало на тв повеќе пати.

Kajgana Shop

На врв Bottom