Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.437
- Поени од реакции
- 47.655
Znaci ti uspea da najdes 10 sliki kako koristat prskalki, od MVR ne bile svesni za toa i isto taka ne bile svesni deka ke imaat koncert najaven, so site adeti, na divo, vo diskoteka koja ne ni imala dozvola da raboti.Најтажно од се е што наместо сплотеност како нација уште втора ден излегоа партиски полтрони за поларизација на народот и удирање врз државни институции.
Еве да ве прашам која партија е крива што на секој настап на ДНК како перформанс користеа пиротехнички средства таканаречени прскалки?
Прегледај го приврзокот 446337Прегледај го приврзокот 446338Прегледај го приврзокот 446339Прегледај го приврзокот 446340
За несреќен случај барате жртвено јагне.
Ако паднеше авион и погинеа 200 луѓе каде ќе ја баравте политичката одговорност во таквата несреќа? Баш ме интересира каков удел би имале партиите при пад на комерцијален авион.
Ovoj nesreken slucaj dokolku kaj nas se sproveduvaa zakonite, a tuka edno 10 zakoni bile prekrsuvani KONSTANTNO i nie kako drzava sme bile nemi za toa, ke bese izbegnat, i nemase da umrat 60 luge. Go sporeduvas ova so avionska nesreka, bog da cuva druze, kakva glupost si napisal, nadrealna.
Mene druga rabota me interesira, a toa e bogznae uste kolku vakvi potencijalni mini ima vo drzavava sto moze da rezultiraat so mnogu zrtvi, a nie seuste ne sme svesni za toa. Znaci ne zboram za diskoteki, generalno zboram, zgradi mradi random raboti, kade isto se zaobikoluvale mnogu zakoni za da se isteraat, a pritoa ne se pazele dosta bezbednosni regulativi.