Пожар во Кочани, диско Пулс.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.210
Поени од реакции
1.885
Ако постои некоја направа која може да измери корупција по глава на жител, во Македонија ќе прегори во првите 2 секунди. Тоа Сомалија и Гвинеја гомна да јадат. Па вакво гној од општество со АИ не можеш да изгенерираш

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.269
Поени од реакции
6.351

Член од
19 март 2013
Мислења
3.541
Поени од реакции
5.411
Има денес нови информации за точен број на осомничени ?Колку од нив починаа,колку се во болница ,колку ја дувнале? И што се случува со газдата?
Сфатив дека олошот Бектеши гние во станица , друго попрецизно има?

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.989
Поени од реакции
8.833
Можда не е време со оглед на околностите ама има муабет дека и Панчо како дел од организацијата на ДНК бил во листата
на обвинети. Има вистина во ова?

Член од
31 мај 2019
Мислења
414
Поени од реакции
1.272
Го гледам Мицковски, Тошковски или како им се викаат останатите...сега почнуваат проверки, ригорозни казни, надгледи-прегледи, нема да има милост, нема да се гледа кој на колку висока позиција е....наеднаш добиваш дојам бреее државава како функционира.

И ме потсети на моја прва работа во Македонија, во завод за здравствена заштита, кога не викна на купче поставениот и ни урла,толку гласно чак луѓе од улица што поминуваа се вртеа и гледаа кон зградата. Ни вика ќе видите од утре, нема да се трпи оваа неорганизација и недисциплина...а Рамче до мене ми шепка, абе ќе видиш, од утре бетер ќе биде.

Истово ќе биде и сега со ситуацијава, за две недели се ќе се заборави и пак по старо и дабетер.

Член од
30 август 2024
Мислења
227
Поени од реакции
962
Можда не е време со оглед на околностите ама има муабет дека и Панчо како дел од организацијата на ДНК бил во листата
на обвинети. Има вистина во ова?

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.321
Поени од реакции
3.711
Ja ne veruvam deka ima 59 pocinati, brojkata e sigurno mnogu pogolema.
И да е точна за жал сигурно може да биде поголема оти изгорени дишни патишта и органи од топлиот воздух се тешка дијагноза.

Уште не ми е верно како е можно да објектот има функција на дискотека, како сопствениците со здрав памет мислеле дека тоа што го имаат е сугурно за посетителите и околината. Како е можно на онолкав простор да има два ПП апарати кои не се ни за таа намена а за без вода и за затворени излези да не правиме ни збор.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.021
Поени од реакции
41.806
Друга работа е што мора да се бојкотираат сите вакви дувла во кои искача народ, безразлика кое чиво е. И навидум тие што ви изгледаат за сигурни. Прво затоа што не се безбедни и се доведувате во ризик, второ затоа што се во сопственост на вакви бездушни газди кои ги боли курот за вас, сакаат само да ви ги земат парите, а не сакаат да дадат 100 евра за 2 пп апарати, ве множат вас и вашиот живот со 0 и вие идете и им оставате пари таму да се богатат. Кој ги ебе тие локалните шерифи, нит сум идел по дискотеки, нит па ќе отидам некад во иднина, најмалку мои пари да им давам, све да испоцркате пичка ви мајчина.

Член од
4 октомври 2019
Мислења
593
Поени од реакции
1.306
Ako gledate sekojpat koga ima vakva nesreka isto i vo Srbija, izleguva premierot natazen site miniateri demek extra pogodeni..... a vistinskata prikazna se drzi vo neizvesnost za da se pokrie nekoe sranje.... Ovoj minister nisto ne kaza...Ke vi kazam ke vikazam....Mora da se zeme vreme za da se napravi scenario da se pokrie nekoj golem... vo site slucai e isto se izvrtuva prikqznata i na krajot mrtovrcot e kriv ili nekoj nevin..... Nikogas ne veruvajte na politicar i na partiski luge....

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.894
Поени од реакции
2.827
Известуваме дека предходната информација се повлекува и Конзуларното Одделение на Амбасадата ќе ги извршува работните задачи редовно!

Е ајде де! Да ви ебем паразитите тагуале со недеља слободна па и избришале постот претходен. Ботоој

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.989
Поени од реакции
8.833
Го гледам Мицковски, Тошковски или како им се викаат останатите...сега почнуваат проверки, ригорозни казни, надгледи-прегледи, нема да има милост, нема да се гледа кој на колку висока позиција е....наеднаш добиваш дојам бреее државава како функционира.

И ме потсети на моја прва работа во Македонија, во завод за здравствена заштита, кога не викна на купче поставениот и ни урла,толку гласно чак луѓе од улица што поминуваа се вртеа и гледаа кон зградата. Ни вика ќе видите од утре, нема да се трпи оваа неорганизација и недисциплина...а Рамче до мене ми шепка, абе ќе видиш, од утре бетер ќе биде.

Истово ќе биде и сега со ситуацијава, за две недели се ќе се заборави и пак по старо и дабетер.
Па нормално, покрај секој "Мицко" стојат барем 10 заглавени до гуша во кал за кои сите се прават на будала. Ама не смеат да се чепкаат меѓу себе во горните ешалони. Како некој ќе спроведе правда и ред во државата кога во самите свои редови има до гуша заглавени криминалци. Не е тешко, Мицко многу добро ги знае најимотните во своите редови, нека им направи потекло на имот на сите па тогаш ќе збориме за правда. Вака ефтин политички маркетинг, не фала. Вчера беше сообраќајка, денес е диско, утре недајбоже зграда. И кога зграда ќе се сруши со сумњив градежен материјал, и тогаш ли ќе се искача на пресови да се збори дека до тука било и од сега ќе имало ред и поредок? Абе ајде...

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.982
Поени од реакции
18.233
Ja ne veruvam deka ima 59 pocinati, brojkata e sigurno mnogu pogolema.
Вчера зборувавме, ајде и сега. Прекинете со вакви претпоставки и шпекулации, аман, зошто имате потреба вакво нешто да напишете?

Член од
30 август 2024
Мислења
227
Поени од реакции
962

Kajgana Shop

На врв Bottom