Пожар во Кочани, диско Пулс.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.905
Поени од реакции
21.956
Од иста партија се, и да не мешаме политики
Ако Тошковски во ваков момент прикрива некој тоа го прави соучесник, ама како што јадевте трици за Андреј истото го правите и за Панче ...

Член од
14 октомври 2021
Мислења
148
Поени од реакции
312

Јзк.. протест? Кога и каде?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.983
Поени од реакции
31.060
Да го ставиме Пулс на страна, дали некој е свесен колку згради во Македонија се направени со фалш документи без основни правила на изградба а за тоа некој дал дозвола.

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.419
Поени од реакции
1.281
Ако Тошковски во ваков момент прикрива некој тоа го прави соучесник, ама како што јадевте трици за Андреј истото го правите и за Панче ...
Рано е за секакви осуди

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
1.741

И гитаристот на ДНК е помеѓу загинатите

Во очи ми падна на големиот концерт што го организираа за 20 годишнината, а и беше пратечи на скоро сите мк артисти, кај дарио, владо...

Цел бенд почина освен Панчо.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.420
Поени од реакции
47.491
Fakt e deka na mnogu nivoa se potfrli tuka, i fakt e deka ne moze nekolku saati posle tragedijata nestata da se kristaliziraat koj sto kako i zasto, ke dojde vreme i za toa

Sega prioritet se preziveanite i site familii zasegnati od ovaa tragedija, oni se mesto broj 1, 2 i 3 na prioritetnata lista, sve drugo VO MOMENTOV e nebitno.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.878
Поени од реакции
12.302
Треба маса народ на улици и да ги снема и сдс и дпмне.
Без навреда, ама мене ваквите муабети ми се најглупи, ама баш најглупи. Добро не сфаќате дека ДПМНЕ, СДС, Македонија, држава, партија и тн се апстрактни поими?! Значи нешто што физички не постои, нема состав, нема материја, постои само како поим.

Луѓето се проблем, луѓето, менталитетот. И да престанат да постојат вмро и сдс и да дојдат нови партии повторно ќе е истото затоа што луѓето се исти, дали партиите ќе се викаат сдс/вмро или поинаку повторно ќе е исто затоа што луѓето се тие.

Како народ немаме доблест како карактерна особина и немаме совест и пресметливост, не размислуваме долгорочно, не размислуваме за последици, не размислуваме за нашите акции, само од денес за утре гледаме.

„Абе брат дај стај потпис дека се е по пропис, чудо големо“. Е тоа е менталитетот на народот и после се чешаме кога ќе се случи некое срање.

Јас никогаш не можам да сфатав како не може некој да го пика носот кајшто не го збира и да работи нешто за коешто не е кадарен на пример некој да бара врски за да стане доктор. Абе одговорна работа ќе имаш, ќе убиеш некого, ќе го носиш на душа, и најјаките врски да ги имаш сам треба да одбиеш или некој што физички не е способен да оди во полиција, како што има многу во државава. Работата не е заебанција, ќе има тепачка со криминалци, ќе те прекршат од ќотек. Овие работи навистина не можам да ги сфатам, како можат луѓево да не гледаат подалеку од носот, а за жал е слика и прилика на народот тука.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.905
Поени од реакции
21.956
Ехх бреее ДНК беа една од светлите точки на музичката сцена но и на хуманитарен план секогаш, секаде и на секого помагаа во Македонија ... се уште не можам да поверувам што се случи, не ми е верно !!! Кога ли ќе не огрее сонце да видиме бел ден, не е фер ова што ни се случува !!! :place: :place::place::place::place::place:

Kajgana Shop

На врв Bottom