Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
8 септември 2021
Мислења
32
Поени од реакции
24
Tragedija, Makedonija taguva....Nekoj napisha deka denes site sme krivi , da se slozhuvam deka site sme krivi deka do ova dojde bidejki ne ubiva MITO , KORUPCIJA...da beshe sve spored zakonot ova nemashe da se sluchi..... SOCHUSTVO DO SEMEJSTVATA NA ZAGINATITE, SOCHUSVO MAKEDONIJO MALA ZEMJA SO GOLEMI TRAGEDII :(

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.419
Поени од реакции
1.281
Кој е Мечка? Тој новинарот со брадата?

Ако е тој, тогаш што беше погрешно со прашањето? Секој ебан политичар го вергла истото, се работело, ќе се спречело, ќе одговарале луѓе. Се тоа е во ред, само го правиме по обратен редослед, кога е веќе касно. И, најчесто луѓе не одговараат, или одговараат дур не се заборави случајот. Тоа е реалната слика за нашата држава.
И јас тоа викам

Член од
24 јуни 2009
Мислења
449
Поени од реакции
165
Нека ме банираат. Еве кој е модератор јас одобрувам. Направив огромна грешка у проценка и искрено жал ми е. Така да мислам дека не сум за овде веќе.
Одобрувал??? Сериозен си? Во ред е честити царе, ќе ја извршат твојата желба. Слободно изгаси си компјутерот и мој совет барај си стручна помош!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.545
Поени од реакции
776
Кој е Мечка? Тој новинарот со брадата?

Ако е тој, тогаш што беше погрешно со прашањето? Секој ебан политичар го вергла истото, се работело, ќе се спречело, ќе одговарале луѓе. Се тоа е во ред, само го правиме по обратен редослед, кога е веќе касно. И, најчесто луѓе не одговараат, или одговараат дур не се заборави случајот. Тоа е реалната слика за нашата држава.
Сите праања му беа во ред и на место. Не можам да разберам како министеров вика дека немало досега вина кај градоначалникот.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.905
Поени од реакции
21.956
Постави прашање, додуша беше директно и во лошо време, тие фалсификувани лиценци се поврзани со градоначалникот, прашањето е зошто е дозволено дискотеката да работи после 01:00.
да се поврзани со градоначалникот, ќе го кажеше и тоа Тошковски ... нема криење во трагедија од вакви размери.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.566
Поени од реакции
11.600
Градоначалникот никаде го нема. Барем да си дадеше оставка, ако веќе не знае што да каже.

Ужасно и страшно е ова. Од сабајле како се разбудив не можам да се помирам со ова, некако ми е нереално…како да не се случило. За петнаесет минути цела младина во Кочани изгоре.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.996
Поени од реакции
15.657
Ај па ти сеа сите коментари од ќиптариве ќе ги постираш? Ебаве малоумните сеа тоа е најбитно па ајде ке коментираме. Тоа шо испратиле помош не се гледа, се гледаат негативните работи

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.749
Поени од реакции
12.868
Може да не го спинуваме и ова ? Може еден ден да бидиме ебено нормални луѓе ?
Исти ваков канцер 100% ти гарантирам дека има и кај нас ( дел има и на форумов ), исти вакви коментари ќе најдиш и кај срби, бугари, грци, кај секој... Морони и дебили има сегде....

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.693
Поени од реакции
14.604
да се поврзани со градоначалникот, ќе го кажеше и тоа Тошковски ... нема криење во трагедија од вакви размери.
Досега немаме утврдена никаква одговорност на градоначалникот. Факт е, порано била издавана од општините, но со последните измени на законот, колку што знам дозовлите се издаваат од Министерство на економија. - вели Тошковски.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.144
Поени од реакции
7.164
Каква врска има поврзаност, Кочани е пола од еаст гејт неможе градоначалник да не знае која била дискотекава, каква била и до колку смеела да работи.

Знаел ама не е негов проблем, така функционира цела држава. Сите само си префрлаат надлежност, пепел да ги покрие.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.693
Поени од реакции
14.604
Каква врска има поврзаност, Кочани е пола од еаст гејт неможе градоначалник да не знае која била дискотекаваџ каква била и до колку смеела да работи.
Какви глупости.

Член од
7 септември 2016
Мислења
22.002
Поени од реакции
38.129
...министерот за здравство А.Таравари „сите пациенти се згрижени и се во стабилна состојба“?? тогаш зошто ги праќаш по болниците во Бугарија (Варна, Софија) и Турција? опасност од голема површина на изгоретини по телото кое бара специјален третман во стерилни услови, која стабилна состојба црни А.Таравари!!

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom