Под прикритие

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Попов е голем умник! Не знам како ке изкарам 1 года.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.135
не сум импресиоран од крајов па и од сезонава општо, ама јасно е дека ќе има уште сезона за да се оправат за оваа.

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Сега кога се знае кои е под прикритие ке биде по-интересно.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.739
Поени од реакции
11.618
Сезоната не беше ништо посебно, ама финалето ми се допадна, добро е што во петта сезона ќе се вратат на
првобитната замислa - агент под прикритие.

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Сегa се прaвеше новaтa историja, a во 5 сезонa ке се рaзвие.

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
:(:place: :place:Мариан В'лев - "Куката" Нема да Учествува Повеке во "Под прикритие"!:(:place: :place:Тоа го соопшти Самиот Тоj.:place::place::place:

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Јас ја гледав WEB-DL.XviD-SiSO и истата заврши со зипо-запалката во Џаровите раце, изгледа нешто има скратено, ќе ја симнам хд верзијата да видам дали нешто сум пропуштил, некако чудни ми се вашите мислења погоре. Знам дека влезе жена му на судење и требаше да одговори на прашање и не одговори.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.135
:(:place: :place:Мариан В'лев - "Куката" Нема да Учествува Повеке во "Под прикритие"!:(:place: :place:Тоа го соопшти Самиот Тоj.:place::place::place:
Па време му беше, добар лик, ама сезонава ја потекоа со него, преголем акцент му беше ставен, нема што не направи човекон.
Време е за нови ликови, ете тој Турчинот ветува, Иво остана неекспониран, може он да тера уште наредната сезона.
На Мартин му е време за отказ исто така, додуша време е да прекине да глуми воопшто, тој не знам како завршил академија ни со кои врски станал глумец, човекон за свинска пичка не го бива кој слепец му даде главна улога да тера три сезона, не знам.
Општо земено и оваа сезона беше вишок, требаше да завршат уште со минатата ама кога веќе ја тераат нека се потрудат околу сценариото малку повеќе.... не дека нема да ја гледам, ама пак. :D

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Филмот е бил плaнувaн зa 3 сезонa, но зaрaди зголемениa интерес сегa се прaвaт 4 и 5 сезонa. Зa тоa и историjaтa се менувa. Мислим, декa 5 сезонa ке биде по-интереснa зaшто веке се знaе коj е под прикритие.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Е сега ја догледав како треба. Добра идеја имаат како да продолжи серијава. Куката иако е интересен лик, во изминатава сезона некако беше ептен во Рамбо стил, ептен се занесуваше, како тој да е најглавната и најопасна фаца, не велам дека не е, ама претерано беше. Кога немаме ништо посаглам на балканов наш затрпан во плачипичкини серии, и ова си е одлично(y).

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Не знам, дали е вистина, но на мен ми кажуваха, дека биле снимале по неколку варианта на епизодите и ги пуштале според мислењата на луѓето во интернет.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Нема шанси да е точно, може тие алтернативни епизоди ги гледале некој круг на луѓе, но дека X луѓе од Интернет ги гледале и оценувале... тешко тоа

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Имам предвид, дека се водат од јавното мислење за тоа што треба да се случи во серијала. По форуми и во нивната Фејсбук страница. Не кажувам, дека е вистина. За финалето на 3 сезона знам со сигурност ке беа снимале 3 варианта.

Kajgana Shop

На врв Bottom