Погледнете го овој резил

Статус
Затворена за нови мислења.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Jас лично се сомневам да има хора които ви мразат,но штом велиш ...
Не ти,а Латас вдигна шум.Нали му е през К*Р?Ама оди да се жалва по канцелариите-нема лошо.Увабо му отговориха.Уште покеве Латас со своите медиуми лаже открито дека била тази партиja и представено во собранието!Уште повеке лаже дека му бил забранет пристапа во БГ,поредната му лага!
Па можеби тој оваа порака на билбордот ја смена како да му се забранува влезот во блгарија, и како лична закана...Што не е ни малку чудно...

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
А вие от кое се навредихте на билборда???

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Па можеби тој оваа порака на билбордот ја смена како да му се забранува влезот во блгарија, и како лична закана...Што не е ни малку чудно...
Забрана можат да му стават само властите.И jaс може да сметам сите закани на форума дека за мен са забрана за влез во РМ???Да идам да се жалам во канцелариja на ЕУ?! :tapp:

Од ВМРО-БНД-то на Каракачанов и сите што стојат позади него....:tapp:
Ами постоjaт,што да направиме ние?Имат право постоjaт.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Дали сега при влегување во Бугарија на граница Македонците ќе треба да се декларираат дали се просрпски настроени???

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Забрана можат да му стават само властите.И jaс може да сметам сите закани на форума дека за мен са забрана за влез во РМ???Да идам да се жалам во канцелариja на ЕУ?! :tapp:

Ами постоjaт,што да направиме ние?Имат право постоjaт.
Па жали се бе...Некој ти го спречил тоа право?

Абе имат они право да постојат и ниту вие ниту ние неможеме ништо да им направиме. Ама зошто постојат ни самите незнаат, само повеќе штета им прават и на двете држави...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334

.
Алооо бе ........билбордот не е поставен на некој си селски пат, поставен е на граничен премин, очи им боде на граничните органи...пред нивни нос е поставен...затоа немој да ми збориш за некакви си X Y равенки....

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
АА това е веке совсем друго прашане.
Во това се согласувам наполно.
Епа нормално нели, секој човек има право да се жали до одредени органи доколку смета дека некое право му е скратено. Секој сака да ги ужива правата на слободен граѓанин.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Бугараната....никогаш не престанува да ме засмејува и зачудува...:)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
А вие от кое се навредихте на билборда???
Не се навредив кој рече така? Напротив смешен ми е.
Ај ќе ве скара ЕУ па ќе го тргнете...

Туку чудно ми е шо вие се навредувате од темава ... оти ни е смешна ...
Латас ви бил крив па и другите србомани. И јас не ги сакам србоманите (малокурефците шо би рекол Гарфилд), ама не ги сакам и бугарите (татарите) и гејците и одродените Македонци кои сосила се праат поголеми татари, србомани, гејци од самите тие.

И не се само србоманите у Македонија кои не ве сакаат па сте ги спомнале само нив во билбордот. Многумина не ве сакаат. Крадете историја, култура, негирате Македонски идентитет ... па шо викаш гледајќи го вашиов пример да ставиме и ние по границите Добродојдени се сите освен Бугарски Татри, Србомани, Гејски педери и посебно Кара-Качанов, Кара-Манлис и сите шо почнуваат со Кара :tv::tv: ... продолжи го списокот... :toe:

PowerUp

Реалист
Член од
21 септември 2009
Мислења
311
Поени од реакции
5
...А сите знаеме дека...

Ами така си научен ... но не така.

Фокусот е "добредојдени браќа". Ако некој се препознае во категоријата "проср'бски" - проблемот си е негов. Од муха слон правите.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ти преминувал си пред този граничен премин? Ставен е на 1 км внатре и изобшто не се види от границата.

Баш ката-но органите убаво му отговориха.
А што и кои органи му одговорија може да ми кажеш? Бидејќи јас сеуште незнам дали Латас се пожалил кај некој...Изгледа ти од бугарија си подобро информиран...

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Бугари седете мирно да не ви пуштиме една Чета, има да се посерете в гаштите

:tv::tv::tv::tv:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
А што и кои органи му одговорија може да ми кажеш? Бидејќи јас сеуште незнам дали Латас се пожалил кај некој...Изгледа ти од бугарија си подобро информиран...
Г-н Латас побарал от ЕУ канцелариjaта во СК обеснение.
Било му кажано дека канцелариjaта во СК не отговара на прашаниja за други држави.
Jaс бих му препорачал да се жалва во бугарската амбасада во Скопje.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom