Погледнете го овој резил

Статус
Затворена за нови мислења.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
добредојдовте на форумов браќа бугари се надевам дека ќе сватите дека сте сеуште мајмуни (долго ќе ви треба за да еволоирате во луѓе:tapp::tapp::tapp:)
оф топик:ве молам сите македонци да го пријавуваат не македонскиот јазик на форумов бидејки само македонскиот е официјален а не некој негов мутирам јазик

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Се помножија бугарите во последно време, изгледа ги слават новогодишните празници во македониа!:baeh:

пс. Јас мислам дека ова е уште една провокација од страна на бугарите, ја викам да не им го турите многу, и да не им давате простор за расправии, и со тоа да им помагате за реализација на нивната веќе подготвена стратегија за попречување на земјата кон евроатланските интеграции, пошто ако се случи за секоја нивна ебана провокација да расправеме и да им даеме attention ке се деси нов спор исто како тоа со грција, затоа релакс и не ги зголемувајте работите безпотребно.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ајде бе јас си реков пак некое предавство. Ништо не е ова, ти е гајле, нек пишат шо сакаат. Не оди Бугарија ако ти смета тоа и готово. 10 страни се искуцаа на темава, му се даде важност, небаре светот се преврти.

Јас сега пример велам, Маќедонците од оваа страна, да искуцат еден билборд, со натпис: "ДОБРЕДОЈДОВТЕ БРАЌА ТАТАРИ, А СТОП ЗА БРАЌАТА СЛОВЕНИ"

Нели Славјаните се оние одродените Македонци кои опструираат се Македонско!(?)

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
мен татарин ме направи ништо че пра- дедо е опалченец от илинден.што се с'рдите за билборда за 80 години една добра дума не е речена за б'лгарите ништо че повече от полувината имате роднини в б'лгарија

Па не е речена една добра дума...запрашајте се зошто?????

Па сигурно не го заслужувате.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom