N
Nessa Alcarin
Гостин
Објаснување, ве молам. Како мислите не верувате во тоа? И како тоа некој нема изграден став?Не верувам во тоа ,а ако е така значи немаш изградено свој став
Објаснување, ве молам. Како мислите не верувате во тоа? И како тоа некој нема изграден став?Не верувам во тоа ,а ако е така значи немаш изградено свој став
Бог да чуваНе
Не верувам во тоа ,а ако е така значи немаш изградено свој став
Или веруваш или немаш став, тоа е тоаОбјаснување, ве молам. Како мислите не верувате во тоа? И како тоа некој нема изграден став?
Мала техничка корекција. Секој верник бил претходно атеист. Никој не се родил со спознание за бог.Ајде кажи еден пример каде атеист поминал во верник...
Тоа е точно, ама технички, Во пракса децата немаат сеќавања од првите години, а во првите сеќавања што ќе им останат ќе им се сите адети/учења/икони а прекрстувањето за среќа ќе им биде рефлекс. Јас сеуште ги памтам сите икони по дома и секоја можам да ја наредам на своето место по сеќавање. Ако си се родил во религиозна фамилија, со здравје да си го носиш чипот.Мала техничка корекција. Секој верник бил претходно атеист. Никој не се родил со спознание за бог.
Ако постои Алах или -напиши рандом бог од илјадниците познати низ историјата- и ти си го обрал бостанот. Ќе делиме соба во пекол, шо викаш?Ако постои обравте бостанот.
Ни армија од 10 билиони трилиони чак норисовци после не ве спасува.
Не се плашам од смрт јас...Ако постои Алах или -напиши рандом бог од илјадниците познати низ историјата- и ти со го обрал бостанот. Ќе делиме соба во пекол, шо викаш?
Плаши се, Алах ти спрема трње за јадење во пеколот... Ако постои, нели.Не се плашам од смрт јас...
Кладилниците секогаш добиваат?Разбираш која ми е поентата?
No no, it's much more profound than that.Кладилниците секогаш добиваат?
Срање, барем да бев блиску....No no, it's much more profound than that.
3085 обиди да кажеш нешто интересно, или барем провокативно, сите неуспешни. Не мислиш дека е време да се откажеш?Незнаењето е полошо од смрт.
За шега му текнува само на оној кој има знаење т.е јас останатите-ВИЕ ја користите како анестезија-еден вид олеснување за Д денот.
3086, and counting...Еве додека комуницирам со вас банда на атеисти кои не спијат изолирам sun flare од позадината во фотошоп, а дед лајнот ми е во среда не мислиш дека ми претстои успешна кариера?