Инбоксaj nekoj od daffy-steping stone(rmx) toj so fura na CITY radio...pplllssss
Да на таа мислев. Фала многу за песнава:wink::wink:Ако мислиш на ``Од овој ден`` ке стаса на профил
пратив една ако е таа што ја бараш ок ако не кажи да знам да бараме друга , мене ми личеше на рокерскаАко може Дивље Јагоде-Кап по кап(али рок верзија,пошто другата ја имам).
Ако не е таа што ја прати членот пред мене.Ако може Дивље Јагоде-Кап по кап(али рок верзија,пошто другата ја имам).
Уште не се најдени, па..Често ја вртат песната на антена, од Олгица (Христовска) е ако не се лажам, а во текстот најчесто се спомнува "за последен пат", ваљда така се вика и песната, ја има некој да ми ја прати?
И ако на некој му текне како се вика или уште подобро ја има и ми ја прати песната од CYA, текстот беше нешто како "рипај, цело село нека игра"..
Фала.
Јас знам која е песната, стално ми се врти во главата, ама не го знам наслово оти ни јас не запамтив ниеден зборбарам песна, ја вртеа(и сеуште ваљда) на сити и/или антена. појма неам од кој е и како се вика, само можам да ви ја опишам =) слична е на duffy - stepping stone, таков некој ретро глас, женски, со убаво ритамче... би дал и дел од текстот, ама не запамтив ни еден збор
ако знае некој на што мислам, нека прати пп или на профил нека пише =)
п.с. и уште една, пред некој месец се вртеше, имаше нешто во рефренот "...my little toy gun, la lalala laaaaaa" итн =)
тенкс.
ПратеноElla B - Nova Godina :smir: Частам...
Inbox.Moрал - Кога патувам
Уште не се најдени, па..
Јас знам која е песната, стално ми се врти во главата, ама не го знам наслово оти ни јас не запамтив ниеден збор
Ајде бе упомоќ?!
Inbox.барам песна, ја вртеа(и сеуште ваљда) на сити и/или антена. појма неам од кој е и како се вика, само можам да ви ја опишам =) слична е на duffy - stepping stone, таков некој ретро глас, женски, со убаво ритамче... би дал и дел од текстот, ама не запамтив ни еден збор
ако знае некој на што мислам, нека прати пп или на профил нека пише =)
п.с. и уште една, пред некој месец се вртеше, имаше нешто во рефренот "...my little toy gun, la lalala laaaaaa" итн =)
тенкс.
ај и мене ремиксот од степинг стоун.Инбокс
барам песна, ја вртеа(и сеуште ваљда) на сити и/или антена. појма неам од кој е и како се вика, само можам да ви ја опишам =) слична е на duffy - stepping stone, таков некој ретро глас, женски, со убаво ритамче... би дал и дел од текстот, ама не запамтив ни еден збор